Hogyan érhetek el ilyen vörös hajszínt, és hogyan 'tarthatom meg'?
Sziasztok! Ilyen vörös hajat szeretnék! Most sötétbarna, majdnemhogy fekete, tehát gondolom le kell szivatni előtte. De milyen hajfestéket ajánlotok, illetve milyen hajszínezővel dobjam fel 2 hajfestés között? Ha tudtok, írjatok véleményt is ha esetleg festettétek már ilyenre a hajatokat. Előre is köszi:)
Le kell szívatni, aztán választani egy jófajta festéket ilyen színben. Fodrászkellékesben sokféle akad.
Alfaparf Jeans Color Chili Red hajszínező mosások közt megteszi.
a te kérdésedre szerintem választ fog adni ez a face csoport:
Az ilyen ütős szinekhez tényleg alá kell szőkiteni. Utána mosás-száritás, majd mehet a piros festék, és elég gyenge oxival, mert nem kell világositani a hajon.
Van már több gyártónak olyan balzsamja, ami szinez is egyben, ezeket érdemes használni két festés között.
Csendben merem megkérdezni (nehogy megint azt mondják rám, hogy kötözködni akarok), hogy ezeket otthon, te akarod megcsinálni? Ha nincs benne semmi gyakorlatod, nagyon el tudod ám rontani, amit a fodrász se biztos, hogy helyre tud majd hozni.
koszonom mindkettotoknek a valaszt!:) 3.valaszolo : igazabol anyukam csinalna (o fodrasz volt) tudom hogy nem kotekedesbol irtad, de mire erted az 'elrontas'-t??
kozben olvasgattam es nem fogjuk leszivni szokere, hanem a 'koktelozast' ajanlottak. egyforma aranyban : szokito por,sampon,hidrogen . hajra felvisz, felvizez, 15 percet rajtahagy. aztan kallos mixton voros jon ra 6%os
Ha anyukád fodrász, akkor semmi vész, ő tudja, mit hogyan kell csinálni. :)
Az elrontáson azt értem, ha nincs kellőképpen előkészítve a haj, mert mondjuk nem elég világos az alap, vagy foltos lesz, ilyenek...
A mixtonok önmagukban nem szoktak festeni, a Kallosé igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!