Miért piros az arcomon a bőr?
emiatt fölösleges sírni. egy csomó nőnek vannak ilyen problémái. van aki olyan szerencsés hogy tökéletes a bőre de pl. nekem is hajlamos arra h pirosodik főleg télen, nagyon könnyen kiszárad és az orrom körül kipirosodik...
hiába hidratálom rendszeresen. ez igazából "normális" ha ilyen érzékeny típusú az ember bőre.
az alapozó viszont teljesen elfedi akkor miért ne használnám? nekem nem okoz gondot reggelente az az 5 perc.
Szia!
Én sajnos egy nagyon rossz dolgot csináltam az arcommal, olyan volt minha egy rák költözött volna az arcomra.Szerencsére egy hét múlva nyoma se maradt.Azóta olyan érzékeny, az arcom, ha egy csepp smink is rákerül, egyből kipirosodik.A sminkek nem tesznek jót a bőrrel,legtöbbször rosszak.Pattanásokat okoznak,kipirosodunk,miteszerek....... Ezzel csak azt szeretném elmondani, hogy ne használj annyi alapozót, inkább válassz egy jobb minőségi BB/CC krémet(vagy színezett hidratálókrémet) ami még táplálja is az arcbőrődet.A korrektorokból, csak a szemed alá jusson, ha pattanásos vagy, vagy miteszereidre szeretnéd, akkor menj el kozmetikushoz, ő áttisztítja az arcod, talán még a pirosságoddal is tud valamit kezdeni.Púdert semmilyen körülmények között ne használj, ha mégsem érdekel a válaszom, akkor alapozóból is csak folyékony állagút, púdert hanyagold, nagyon-nagyon rosszat tesz a bőrrel, bármennyire mattít.Ha semmilyen körülmények közt nem javul a bőröd, próbáld meg 1 hónapig pihentetni(semmmilyen sminket nem használni) ha elmúlik, akkor valamire allergiás voltál, Ha nem menj el bőrgyógyászhoz, ő ad egy krémet és 1-2 hét használata után, nagyon szép lesz a bőröd.:)) Egyébként ne aggódj, kérd szüleid segítségét...:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!