Hogyan tudnám egészségesebbé tenni a hajam?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 16 éves vagyok. 15 évesen hónapokon keresztül, minden reggel kivasaltam a hajam. Emiatt eléggé tönkrement. Folyton szálkásodik. A fodrászom minden hónapban levág belőle egy fél vagy egy cm-et. Hajmosáskor használok sampont és a végére szoktam tenni kicsi balzsamot. Folyton selymes, jó tapintású. Egyedül az a gond, hogy szálkásodik. Ennek le kell nőnie? Vagy rendbe lehet hozni valamivel? Pár napja szedek C-vitamint és minden reggel gyümölcsöt reggelizek. Van valami tabletta vagy valami más ami segít?
Köszi előre is. :)
2009. dec. 12. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!