Hajszőkites ferfiaknak?
Sziasztok !
Olvastam a neten,hogy a mezzel lehet kicsit 1-2 arnyalattal szokiteni a hajunkat.
En a "recept" szerint csinaltam: egy evokanal mez 1 pohar vizben oldva , 30 percig hagyom( kerdes: jol csinaltam,hogy nem kavartam el?) utana ovatosan kenjuk be vele a hajunkat(en ovatosan ontogettem a hajamra majd egy kicsit megdorzsoltem) es varjunk 20 percet. Vartam is . szerintetek jol csinaltam? tudnatok mondani olyan modszert ami hatasos lenne?:) ez a harmadik napom es meg nincs eredmeny kb mikortol varhatok kisebb valtozast?:)
Elore is koszonom a valaszt!
15/F
Hajnak jót tesz a mézes pakolás, de világosabb ilyesmitől nem lesz sajnos, ehhez jóval erősebb szer kell. Ha szőkíteni akarsz vegyél szőkítőport és oxit fodrászkellékesben.
20 gramm porhoz, 60 ml 3% oxi, 5 ml sampon, ezeket keverni kell, 5-10 percre felkenni, majd lemosni samponnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!