Hajszőkítés otthon vagy fodrásznál?
Figyelt kérdés
Középbarna hajam eddig kétszer lett otthon szőkítve, de sehogy sem akar egyforma színű lenni. Felül majdnem fehér lesz, de válltól a legaljáig meg inkább rézvörös marad. Nagyjából derékig érő hajam van, ritka, vékony szálú. Ha fodrászhoz megyek, ő jobban meg tudja csinálni, hogy egyszínű legyen az egész hajam? Egyébként jégszőkét szeretnék.2014. jan. 8. 05:53
1/5 anonim válasza:
Fodrásszal a hajszőkítés nem egyszerű és ha szép eredményt akarsz akkor mindenképp fodrász. Otthon csak az festegesse aki az ősz hajszálait akarja befeseteni és mondjuk barna eredetileg is és barnát fest.
2/5 anonim válasza:
Középbarnából jégszőkét semmiképpen nem kellene otthon csinálni, irány a fodrász.
Egyébként nálam az a trükk vált be, hogy nem egyszerre történik a szőkítés, hanem először a legsötétebb részeket kenem be, onnan haladok a világosak felé.
De akkor is érdemes fodrászhoz menni, mert inkább a festéssel menj, mint utána azzal, hogy vállig vissza kell vágni, annyira tönkrement.
3/5 anonim válasza:
Teljes haj szőkítésével fodrászhoz menj, tőfestés, vagy barna, fekete mehet otthon, vagy pár melírcsík. Ha már kétszer nem ment otthon, mit veszíthetsz?? (A hajad, ha nem időben mész!..) Egyébként valóban a sötétebb részre kell előbb felkenni. Pont fordítva, mint más festésnél, ahol tővel kezdesz, itt későbbre kell hagyni, mert azt szívja ki a legszebben. A bolti festékek egyébként is csalókák, a fodrásznak tudnia kell kikeverni úgy, hogy valóban jégszőke legyen az eredmény. Ráadásul bármelyik színt el lehet rontani, de a szőkét a legkönnyebb. Sárga lesz, kék/szürke/zöld/lila lesz, bolyhos, szállós lesz, törik stb.
4/5 anonim válasza:
Előttem szóló minden szava igaz. (csak nem te is fodrász vagy?)
Otthon csak olyat csináljon az ember, amit tud, különben a szép hajnak annyi.
5/5 anonim válasza:
Nem, csak sokat lógok az oldalon, és látom hányan égetik el, kékítik, sárgítják a hajukat otthoni kontárkodással. Én sem szeretek fodrászhoz járkálni, így barnára be merem festeni magamnak (bevallom vörös is lettem egyszer így), viszont ha újra szőke szeretnék lenni, profira bíznám, az biztos. A fodrász is elronthatja, de amennyire én nem értek hozzá, szinte csoda lenne, ha sikerülne. Mivel a kérdezőnek kétszer nem lett jó, ajánlatos lenne fodrászhoz mennie. Megpróbálhatja ugyan, ahogy írtam, hogy a söttétel kezdje stb. de még ha le is szivatja, még mindig ott a festés.. a zöld lila sárga eredmények kockázatával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!