Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hány év mire megnő a hajam...

Hány év mire megnő a hajam derékig érőre? L/20

Figyelt kérdés
Hosszú hajam volt mindig, mell alattig ért, de belett festrve szőkére és nagyon töredezett meg nem nőtt úgyhogy levágattam vállig érőre.

2014. febr. 28. 15:44
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
kb. 3-4 év
2014. febr. 28. 15:51
 2/5 anonim ***** válasza:
33%
te tudod, hogy a jelenlegihez képest hány centit akarsz még... kb annyi hónap, mivel átlagosan 1 centit nő havonta a haj
2014. febr. 28. 15:57
 3/5 anonim ***** válasza:
60%

Egzakt választ nem lehet adni.

Ha kíméled, hamarabb.

Ha megfelelően étkezel, hamarabb.

Ha alacsonyabb vagy, akkor hamarabb (hogy miért, gondolom, érted).

Egyébként az 1 centi per hó átlagon aluli érték. Inkább másfél az. Optimális körülmények mellett pedig akár ~3 centi is lehet.

2014. febr. 28. 16:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem a szőkített hajam 2 és fél év alatt nőtt meg derékig. Ha nem szőkítenéd egészségesebb lenne és akkor talán gyorsabban menne.
2014. márc. 1. 01:35
 5/5 anonim ***** válasza:
51%

nekem vállig érőből 3 év alatt most jó hosszú derékig érőre nőtt, de félévente vágatnom kell a végéből, mert alapból sérülékeny a hajam (félévente 5 cm :/ ).

Ismerőseim között van akinek a feneke alá ér már :)

Hát ha most vállig érő neked, akkor 3 évet mondanék, ha közbe egyáltalán nem vágatsz semmit se, még a végéből sem, ha átlagosan nő a hajad. Átlagosan évente 10-12 cm-t nő.

2014. márc. 4. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!