Citromlével hogy lehet hajat szőkíteni?
Figyelt kérdés
alapból szőke vagyok...csak világosabb szőkét szeretnék ::)2009. dec. 11. 22:55
1/3 anonim válasza:
Nem lehet sajnos!:(Nekem is szőke az eredeti hajam világositani szerettem volna én is és kamillatea,citromlé mindent kiprobáltam amit ajánlottak de egyik se vált be és azt tudom neked tanácsolni,hogy vagy szinezővel szinezd be a hajad vagy 6%os szöke hajfestékkel vagy szoli és napfény ami segíthet a kiszőkülésben.Én 6%-al festem és az nem roncsolja a hajamat.A színező az 3%-os hidrogént tartalmaz általában de az csak a nagyon világos hajat fogja be,és nekem sötétszőke az eredeti és azt már nem fogta be igy festékkel festem.
3/3 anonim válasza:
Kamillavirág főzettel minden hajmosásnál öntsd le a hajad! Világosít :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!