Mennyi időbe telik míg kisminkelitek magatokat?
Figyelt kérdés
2014. febr. 26. 20:37
1/11 anonim válasza:
én csak a szemöldökömet erősítem meg ceruzával, valamint szempillaspirált használok (és kedvemtől függően esetleg szemceruzát), így mindennel megvagyok kb 10 perc alatt. alapozót meg púdert meg pirosítót meg mit tudom én mik vannak még, nem használok.
24/n
2/11 anonim válasza:
5 perc: alapozó, korrektor, púder, pirosító, szemöldök, spirál
ha húzok tusvonalat az + 1 perc, ha a szemhéjamat festem az szintén + 1 perc
tehát nagyjából 5-6 perc :)
3/11 anonim válasza:
2-es: egyszer stoppereld már le, mert kétlem, hogy az 5 perc :) ez olyan nőcis 5 perc, ami egyébként inkább 15öt jelent.
4/11 anonim válasza:
2-es vagyok, tuti ennyi, mert mindig csak 12 percem van reggel, mert megy a buszom és ebbe az időbe bele kell férnie mindennek (fogmosás, öltözködés, smink, haj)
5/11 anonim válasza:
egy átlag nap : bb krém, szemhéjfesték, tus, szempillaspirál, ajakír -> 5 perc ( lestoppereltem kíváncsiságból )
6/11 anonim válasza:
5ös vagyok
bocsi a pirosítót kihagytam, azt is használok mert nélkül hulla vagyok -> de az időben ez is benne volt
7/11 anonim válasza:
Amennyi van.
Az alapsmink alapozó, púder, kontúr, pirosító, szemöldökpor 4 perc alatt megvan. Lemértem.
Ha több időm van, akkor szemhéjpúder, szemceruza, tus, spirál is szóba jöhet, és akár fél órát is igénybevesz.
9/11 anonim válasza:
már annyira rutin, hogy 5 perc alatt megvan: alapozó, korrektor, púder, szemöldök, szempilla, ajakápoló, tusvonal.. tényleg nem kell hozzá több
10/11 anonim válasza:
Arctisztítással, krémezéssel, sminkkel együtt kb. 15 perc. Nem szeretek vele kapkodni. Az alapot is úgy keverem CC krémből meg alapozóból, mert nincs nekem elég világos szín, aztán korrektor a szemem alá, másfajta a bőrhibákra, púder, szemceruza, szempillaspirál, ajakápoló. Ez a minimáldizájn, ehhez jön még néha szemhéjpúder, rúzs, pirosító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!