A póthajat lehet vasalni?
Figyelt kérdés
Nem mintha ilyenben gondolkodnék, én magát a tudatot nem bírnám elviselni, hogy valaki más haja lóg rajtam.. Csak elméletben érdekel a dolog, hogy akinek például nincs szögegyenes haja, hanem az eredeti ami mondjuk vállig ér, kicsit hullámos-göndör, a póthaj meg egyenes... Az milyen csúnyán tudna kinézni :O2014. febr. 24. 14:08
1/3 anonim válasza:
neem ! ne probáld én probáltam és elégett és büdős volt :(
2/3 anonim válasza:
Ha igazi haj akkor lehet, ha műhaj akkor nem.
3/3 anonim válasza:
Igazi hajat lehet, mivel ugyanolyan mint a saját haj, ugyanúgy kell kezelni. Jobbfajta műhajakat is lehet vasalni bizonyos hőfokig bírja. Rosszabb fajtákat nem lehet mert elolvadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!