Már semmi sem használ? (durva izzadás)
Régebben nem volt ilyen problémám.Szülés óta van,pedig az is 5 éve volt,bár az is igaz hogy nagyon-nagyon stresszes az életem.Reggel letusolok,illatmentes tusfürdővel,egy ideje a Baba Lanolinosat használom,felkenem a deot,ki sem érek a kapun,már köldökig leizzadok :( Ruhaüzletben dolgozok,elég kellemetlen hogy a karomat nem mozdíthatom meg.Büdös nem szoktam lenni,de ez az izzadás kikészít,alig van pár felső amit felvehetek,több váltás felsőt viszek be,sokszor hülyének néznek a munkatársdak,hogy miért öltözök át annyiszor.
Próbáltam a Solutio Antisudoricat,az elején csípett,de már megtanultam használni.Életem 2 legboldogabb,szárazabb hetét köszönhetem neki,de már nem használ,ott a tócsa alattam.Vettem már Vichy,Bioderma,Laroche dezodorokat,de kuka mind,most Exodort probálnám ki.Este zsálya teát iszok,nem tudom még mit próbálhatnék ki.
A válaszokat előre is köszönöm
Nekem a Naturland Solutio Antisudorica segített, én is most kezdtem el újra használni, csütörtökön és péntek reggel egy átitatott vattával áttöröltem és nem izzadok.
Szerintem kipróbálhatod, lehet neked is segíthet.
Átsiklott rajta a tekintetem, bocsi. :)
Sajnos mást nem tudok ajánlani, eddig ez volt a legjobb amit találtam.
Köszönöm a válaszokat :)
Megvettem az Exodort és mellé az Antisudorica hintőporát és váltogatva használom.
Zsályateát iszom és mivel sokat stresszelek ajánlották így kipróbáltam a Valeriana Relaxot amíg el nem jutok orvoshoz,mert ez nem normális állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!