Szerintetek használnak egyáltalán valamit a Gliss Kur Asia termékei?
Figyelt kérdés
Látatlanba szerintem már akkor összetehetném a kezem, ha 1 óráig egyenes lenne a hajam tőle, nehogy 24 óráig. :D Viszont kíváncsi lennék a ti tapasztalataitokra, ha már egy kicsit hullámosít már akkor is kipróbálnám. :)2009. dec. 10. 20:13
2/3 anonim válasza:
Kb. csak annyit használnak, hogy utána könnyebben be tudod szárítani /vasalni a hajadat. De másnapra már ismét hullámosodik a hajam, hiába használom.
3/3 anonim válasza:
Tényleg csak abban segít, hogy utána könnyebb kivasalni, önmagában nem sokat ér (pedig én a sampont, balzsamot, egyenesítő krémet is használtam).
Viszont nagyon jó illata van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!