Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A fodrászomtól kértem egy...

Szecsilla67 kérdése:

A fodrászomtól kértem egy volumen növelő dauert, de sajnos egy simát rakott fel, amit még én is tudok, hogy nagyon roncsolja a hajat. Szó szerit seprűs hajam lett, ilyet még nem is láttam! Mit tudok csinálni vele?

Figyelt kérdés

#söprűhaj
2014. febr. 22. 14:42
 1/7 anonim válasza:

Még nem is hallottam wolumen növelő dauerról. Hallottam spiràl dauerról. Szerintem mindegyik roncsolja a hajat, és làtszatra a göndörségtől többnek hat a haj.

Amit tehetsz ilyenkor az a pakolàs! Akàr hàzi, vagy szàraz hajra vett pakolàsok + akàr balzsam.

2014. febr. 22. 14:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi!Ezt már kipróbáltam és semmit sem ér, épp ugyan olyan söprűs, mint volt!
2014. febr. 22. 15:56
 3/7 anonim ***** válasza:

A seprűs tulajdonság nem azért lett, mert rendes dauert csinált a fodrászod, hanem mert elrontotta. Ezt a volumennövelővel is megcsinálhatta volna sajnos...

Használj jó hajpakolásokat, amikor szárítod, kenj rá göndörítő krémet (nem habot, mert az szárít és kemény lesz tőle), diffúzoros hajszárítóval szárítsd - de ezeket biztosan tudod, hiszen a göndör hajjal eleve így kell bánni.

Anno én is jártam így, mint te, és a fodrász a következőt ajánlotta (most meg már én is ezt tanácsolom mindenkinek, akinek göndör a haja):

van ez a Honey balzsam, Kallos üzletekben elérhető, nem drága. Teszel a tenyeredbe keveset, összedörzsölöd a két kezed, aztán megmarkolászod vele a hajadat. Kicsit segít a fürtök visszahozásában és táplálja is a hajat.

2014. febr. 23. 15:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a tanácsot! Én kallos hajpakolást használok, ami addig nagyon jó volt, amíg nem lett bedauerolva, most meg semmit sem ér sajnos :( .
2014. febr. 24. 00:06
 5/7 anonim válasza:
Akkor kreatinos hajàpolàst csinàltass a fodràsszal, az jó a kócos, szàraz hajra, vagy le kell vàgatnod a végéből a nagyon söprűs részt.
2014. febr. 28. 12:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Megpróbálom ezt, mert ez még nem volt "porondon".
2014. márc. 1. 17:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Most néztem meg az oldalt és ez fiataloknak szól, én már sajnos negyvenen túl vagyok.
2014. márc. 5. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!