Szőke haj vörösre?
Figyelt kérdés
Elég egyedi lehet a dolog, mert nem találtam neten konkrétumot. Sokáig szőkítettem a hajam (egyébként sötétszőke és vékonyszálú), aztán rézvörösre festettem, további szőkítés nélkül. Szép egységes frissen, de mikor kopik a vége világosabb. Most tűzpirosat szeretnék, de azt olvasom azt szinezővel lehetne, de akkor ki kell szőkíteni a tövét? Illetve a Syossnak van egy szép vörös színe, arról tud valaki valamit mondani? Tapasztalatok, valaki hasonló helyzetben?2014. febr. 21. 14:49
1/2 anonim válasza:
Ha világosabb a mostani hajszíned, mint amit akarsz, akkor nem kell szőkíyeni. Nekem eredileg feketés sötétbarna, vastagszálú hajam van, és nekem befogta a vörös festék olyanra, amilyen a dobozon volt.
2/2 A kérdező kommentje:
Vilagos, a termeszetes szine sotetszoke, es rezvorosre van festve. De akkor eleg a szinezo? Felek azt elobb ledobja, viszont arnyalatban szebbek szinezobol a vorosek.
2014. febr. 22. 01:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!