Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőke volt a hajam, kétszer...

Szőke volt a hajam, kétszer volt teljesen leszőkítve és egy éven át szőkére is festettem, mármint a tövét. Meguntam és vörösre váltottam de mivel előtte szőke volt SEMMI NEM FOGJA BE! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ezért kérem mindenki segítségét és tanácsát, hogy hogyan lehetne befesteni szép, élénk színűre?Már 4 szer lett vörösre festve, de az eredmény még mindig gáz. A töve élénk vörös és utána pedig fakó az egész A fodrászom is tanácstalan. Le is vágtuk már a hosszát, most félhosszú de nem szeretnék ennél rövidebb hajat! Szeretném ha maradna ez a hossz legalább, de ha nem tudom rendesen befesteni, le kell vágatnom teljes rövidre. Nagyon megköszönném ha valakinek lenne ötlete, hogyan lehetne ezen változtatni, és megmenteni a maradék hajamat!
2012. febr. 28. 11:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is ebbe a hibába estem. Szerettem volna vörös lenni, de nekem is fakó és csúnya lett, ezért be kellett látnom hogy nem ragaszkodhatok a vörös színhez. Fájó szívvel de befestettem sötétbarnára (majdnem feketére) és azóta is csak világosodik, mégis szép egyenletes a színe :) Szerintem vagy ezt csináld vagy szőkítsd ki újra!
2012. febr. 28. 15:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló! köszi a válaszod, de a végső megoldáshoz folyamodtam. Levágattam full rövidre 2 hete. Kezdem megszokni, de még mindig nem ismerem meg magam a tükörben.
2012. márc. 27. 18:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem azt kellett volna, hogy befested, és nem várod meg hogy kikopjon és 2 hétre rá 3-4 alkalomig befested.:/

De látom már késő..

2012. ápr. 3. 12:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Első hozzászóló!!

TE is szőkére festetted a barnát?? Kb mennyi ideje fested, hogy még mindig kopik?

2012. ápr. 3. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!