Megéri a Mannaszappan? Nektek használt?
PL: itt egy szappan 990-1190 között mozog, a szállítás 6000 ft alatt 990 ft [link]
Itt egy sószappan és egy másik zsíros bőrre való, 2680 ft-ba kerül, plusz a szállítás. Mannánál egy sószappan, egy ében szappan és egy mini szappan szállítással együtt 3175 ft.
De hogy tapasztalatot is írjak, én a régi megoldás csomagból rendeltem, az nekem jó volt. Szerintem jövő hónapban újra rendelek.
Ezeket a termékeket bio boltokban sokkal olcsóbban megkapod, és normál méretben.
A Mannás nagyon pici.
Nem kétlem, hogy hatásos, de tényleg a marketinget kell megfizetni, a reklámok nem olcsók.
És azért elég sok helyen lehet látni a reklámjukat.
De hogy ne csak a levegőbe beszéljek: a csodaszer shea vaj a mannánál 2790 ft, én kb. 900-ért vettem a bioboltban.
A pici mannás szószappan 1790, a nagy a bioboltban 900-1200 ft között van, attól függően, hogy parádi vagy himalájai só.
Ezek az árarányok minden termékre igazak.
Hiába hatásos, nem éri meg, csak venni kell a fáradságot, hogy utánanézzetek, ugyanazt a terméket hol lehet még kapni.
Nem lesz előtte a manna márkanév, de attól még natúr termékek, és ez szerencsére egyre több embernek fontos.
Szerintem szörnyű. Semmit nem segít, borzalmas a marketing (nem a reklámmal van a baj, hanem azzal, hogy ha vmi pl durván nem válik be, allergiás leszel rá, akkor még javasolgatják a termékeiket, hogy több hasznuk legyen...)
Ráadásul minden tele van illatanyaggal, a szememtől kezdve mindent csíp (nem ér hozzá még közel se, de a gőzétől is könnyezek), nagyon szárítanak. A vajak NEM pótolják a vízhiányt, mivel csak zsíros fázis van benne. Ajánlom ezt a blogot: www.szepsegreceptek.hu
Én is rendeltem a Mannaszappantól. Igaz nem csomagot választottam: egy ébenszappant, egy organikus shea vajat, egy fejfájás elleni halántékbalzsamot és egy teafa illóolajat vettem.
Eddigi tapasztalatok:
Az ében szappannal nagyon meg vagyok elégedve. Nem szárítja ki a bőrömet, mosakodás után egyedül az orcákon érzek egy kis feszülést, azt be szoktam kenni shea vajjal nagyon vékonyan.
Nagyon csúnya a bőröm az állam vonalában, egy hormonális betegség miatt jöttek ki rajtam a nagy, gyulladt pattanások. Egy hete használom a szappant, azóta nem lett rajtam újabb csúfság.
A shea vajjal szintén meg vagyok elégedve. Testápolóként és archidratálásra is használom.
A teafaolajat jóval olcsóbban is tudtam volna venni, így utólag már bánom, hogy innen rendeltem. A pattanásokra ez is nagyon jó.
Amivel egyáltalán nem vagyok megelégedve, az 1.290 ft-os halántékbalzsam. Amellett, hogy egyáltalán semmit nem ér fejfájásra, nekem nem is hűsít. Többet nem vennék ilyet.
Tényleg nem az olcsó árkategóriába tartozik a Manna. Sok negatív véleményt is olvastam róla, többen jelezték, hogy nagyon tönkretette a bőrüket. Volt, akinek utána bőrgyógyászhoz kellett fordulni. Én most tervezem, hogy teljesen átállok a vegyszermentes tisztálkodásra és testápolásra.
A neten böngészve találtam sokkal olcsóbb, jónak tűnő termékeket és oldalakat, melyekről szintén pozitív véleményeket olvastam.
Ha érdekel,nézd meg ezeket a csomagokat és weboldalakat.
Ez pl. 7 db terméket tartalmaz és olcsóbb mint a Manna.
Itt a szappanok 600-650 ft körüli áron kaphatók.
De sok jót olvastam ezekről a termékekről is:
Legközelebb én is innen fogok rendelni
Én augusztusban rendeltem meg a fekete mannaszappant kombinált, pattanásos bôrre. Azt írták, az orvosi szén gyógyító hatással van a bôrtipusomra. Azóta rájöttem, lehet, másikat kellett volna rendelni.:)
Azóta megvan, reggel-este használom, még egy hónapig bírja szerintem. Utána ki szeretném próbálni a kifejezetten pattanásos Arcra valót.
Nekem ez nem vált be.
Köszönöm a tapasztalatokat, tippeket:)
Igen, a shea vajat én is a bioboltban veszem meg inkább, de még nem találtam nálunk sószappant, se szenes szappant sajnos:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!