Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Megéri a Mannaszappan? Nektek...

Megéri a Mannaszappan? Nektek használt?

Figyelt kérdés
Évek óta nagyon problémás a bőröm, pattanásos, miteszeres, de közbe száraz is. Kipróbáltam már mindent, most a Mannákon gondolkozom, de kicsit drágának érzem. Tapasztalatokra lennék kíváncsi, mert persze,hogy a negatívot nem teszik ki az oldalukra:)
2014. febr. 21. 12:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Ha megveszel egy probléma csomagot abban benne van a szállítás is, így talán nem olyan drága. Van aki azt mondja, a marketinget fizeted meg. De ha kiszámolod, a szállítási költség legolcsóbban is 990 ft, de némely oldalon 1200 ft is van. Így belegondolva talán nem olyan drága.
2014. febr. 21. 13:47
 2/12 anonim válasza:
87%
Én törzsvásárló vagyok. A problémamentes csomagot rendeltem meg! Nagyon megszerettem és minden rendelés mellé küldenek ajándékot is!Már kaptam csokis szappant és illóolajat is. Szerintem egész jó! Bár ez sem válik be mindenkinél.
2014. febr. 21. 13:55
 3/12 anonim ***** válasza:
76%

PL: itt egy szappan 990-1190 között mozog, a szállítás 6000 ft alatt 990 ft [link]

Itt egy sószappan és egy másik zsíros bőrre való, 2680 ft-ba kerül, plusz a szállítás. Mannánál egy sószappan, egy ében szappan és egy mini szappan szállítással együtt 3175 ft.

De hogy tapasztalatot is írjak, én a régi megoldás csomagból rendeltem, az nekem jó volt. Szerintem jövő hónapban újra rendelek.

2014. febr. 21. 13:59
 4/12 anonim válasza:
80%
Én is épp ezen okok miatt választottam a csomagot. Így ha még rendelék valamit esetleg a csomag mellé, az is úgyanúgy ingyenes szállítással jön.
2014. febr. 21. 14:30
 5/12 anonim ***** válasza:
80%

Ezeket a termékeket bio boltokban sokkal olcsóbban megkapod, és normál méretben.

A Mannás nagyon pici.

Nem kétlem, hogy hatásos, de tényleg a marketinget kell megfizetni, a reklámok nem olcsók.

És azért elég sok helyen lehet látni a reklámjukat.

De hogy ne csak a levegőbe beszéljek: a csodaszer shea vaj a mannánál 2790 ft, én kb. 900-ért vettem a bioboltban.

A pici mannás szószappan 1790, a nagy a bioboltban 900-1200 ft között van, attól függően, hogy parádi vagy himalájai só.

Ezek az árarányok minden termékre igazak.

Hiába hatásos, nem éri meg, csak venni kell a fáradságot, hogy utánanézzetek, ugyanazt a terméket hol lehet még kapni.

Nem lesz előtte a manna márkanév, de attól még natúr termékek, és ez szerencsére egyre több embernek fontos.

2014. febr. 21. 14:32
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem szörnyű. Semmit nem segít, borzalmas a marketing (nem a reklámmal van a baj, hanem azzal, hogy ha vmi pl durván nem válik be, allergiás leszel rá, akkor még javasolgatják a termékeiket, hogy több hasznuk legyen...)

Ráadásul minden tele van illatanyaggal, a szememtől kezdve mindent csíp (nem ér hozzá még közel se, de a gőzétől is könnyezek), nagyon szárítanak. A vajak NEM pótolják a vízhiányt, mivel csak zsíros fázis van benne. Ajánlom ezt a blogot: www.szepsegreceptek.hu

2014. febr. 21. 15:46
 7/12 anonim válasza:

Én is rendeltem a Mannaszappantól. Igaz nem csomagot választottam: egy ébenszappant, egy organikus shea vajat, egy fejfájás elleni halántékbalzsamot és egy teafa illóolajat vettem.

Eddigi tapasztalatok:

Az ében szappannal nagyon meg vagyok elégedve. Nem szárítja ki a bőrömet, mosakodás után egyedül az orcákon érzek egy kis feszülést, azt be szoktam kenni shea vajjal nagyon vékonyan.

Nagyon csúnya a bőröm az állam vonalában, egy hormonális betegség miatt jöttek ki rajtam a nagy, gyulladt pattanások. Egy hete használom a szappant, azóta nem lett rajtam újabb csúfság.

A shea vajjal szintén meg vagyok elégedve. Testápolóként és archidratálásra is használom.

A teafaolajat jóval olcsóbban is tudtam volna venni, így utólag már bánom, hogy innen rendeltem. A pattanásokra ez is nagyon jó.

Amivel egyáltalán nem vagyok megelégedve, az 1.290 ft-os halántékbalzsam. Amellett, hogy egyáltalán semmit nem ér fejfájásra, nekem nem is hűsít. Többet nem vennék ilyet.

Tényleg nem az olcsó árkategóriába tartozik a Manna. Sok negatív véleményt is olvastam róla, többen jelezték, hogy nagyon tönkretette a bőrüket. Volt, akinek utána bőrgyógyászhoz kellett fordulni. Én most tervezem, hogy teljesen átállok a vegyszermentes tisztálkodásra és testápolásra.

A neten böngészve találtam sokkal olcsóbb, jónak tűnő termékeket és oldalakat, melyekről szintén pozitív véleményeket olvastam.

Ha érdekel,nézd meg ezeket a csomagokat és weboldalakat.

Ez pl. 7 db terméket tartalmaz és olcsóbb mint a Manna.

[link]

Itt a szappanok 600-650 ft körüli áron kaphatók.

De sok jót olvastam ezekről a termékekről is:

[link]

Legközelebb én is innen fogok rendelni

2014. febr. 22. 14:43
 8/12 anonim ***** válasza:

Én augusztusban rendeltem meg a fekete mannaszappant kombinált, pattanásos bôrre. Azt írták, az orvosi szén gyógyító hatással van a bôrtipusomra. Azóta rájöttem, lehet, másikat kellett volna rendelni.:)

Azóta megvan, reggel-este használom, még egy hónapig bírja szerintem. Utána ki szeretném próbálni a kifejezetten pattanásos Arcra valót.

Nekem ez nem vált be.

2014. febr. 22. 15:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Én csinálok neked só szappant ingyen ha eljössz érte. Azzal lemosod az arcod de fürödhetsz is. Utána meg vágj egy aloe vera levél darabot aminek a középső kocsonyás részével bekenheted az arcodat. Jól leviszi a gyulladást.Azt is tudok adni.Nem nagy cucc a mannaszappan de meg kell hagyni ügyes a marketingese.De ha ez se jó Van az Ernő László-nak egy fekete szappanja ami garantáltan megszünteti a pattanásokat.Na azt még nem sikerült lemásolnom :)
2014. febr. 22. 21:05
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tapasztalatokat, tippeket:)

Igen, a shea vajat én is a bioboltban veszem meg inkább, de még nem találtam nálunk sószappant, se szenes szappant sajnos:(

2014. febr. 23. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!