Mannaszappan.hu-rol rendelt problémásbőr csomagrol tapasztalatok? FONTOS.
Figyelt kérdés
2014. febr. 12. 14:49
1/4 anonim válasza:
szerintem egész jó,bár azért csodákat ne várj tőle! de valamelyest csökkenti,csak az a baj,hogy a sószappan nagyon kiszárítja a bőröd,ezért nagyon oda kell figyelni,hogy hetente 1-szer max. 2-szer használd.
2/4 anonim válasza:
én csak pattanásosabb lettem tőle...
3/4 anonim válasza:
Az én zsíros bőrömnek kifejezetten jót tett. Örülök hogy száraz lett. A méregtelenítés során több pattanás lehet, türelem kérdése. Bár második hónapja, hogy ezt használom. Az biztos hogy nem 3 hét alatt rak rendbe. A teafaolajos szappant pl. használtam epillálás után, mivel gyulladásgátló és antibakteriális. Nem is lettem pöttyös utána.Összességében jók!
4/4 Petra892 válasza:
Én 3 hete rendeltem meg ezt a csomagot és semmit nem használt.Nekem nagyon zsíros a böröm,az arcomon néhány helyen miteszeres és pattanásos is.A sószappanban biztam a legjobban de semmit nem használt,sőt csak még több pattanás jött ki rajtam :( 3175 ft ért redeltem,kiszállítási díj nem volt,de így is drága.Szerintem pénz kidobás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!