Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Póthaj kérdés! Melyik nem...

Póthaj kérdés! Melyik nem kárositja a hajat?

Figyelt kérdés
Szeretnék póthajat de még sose volt és ezért szeretnék egy kicsit informálodni...szóval az lenne a kérdésem hogy melyik nem kárositja a hajam és milyen érdemes felrakatni!!

2014. febr. 19. 12:18
 1/6 tubifex ***** válasza:

hát...attól függ, hogy mennyi ideig szeretnél póthajazni. én azt olvastam, úgy egészséges bármelyik eljárással,ha egy hónapot fent van, 2 hónap szünet.és így akármeddig alkalmazhatod,mert van ideje a hajadnak pihenni. szerintem a legjobb a hőillesztéses megoldás. még az a legészrevehetetlenebb és fel is lehet copfba kötni. a varrásnál ez nehezebb. mondjuk én egy hónapnál tovább nem bírtam hordani, pedig szépen volt felrakva, szakember által. nekem viszketett a fejbőröm. ahogy nőtt le és a már kihullott hajaim ugye az illesztés miatt nem tudnak leválni és a lenőtt rész kezdett rasztásodni.

meg nem szerettem 4-5 órát a fodrásznál ücsörögni. de ez már a kinek mi éri meg kategória :)

2014. febr. 19. 12:28
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen a választ! lehet h inkább megvárom hogy megnöjjön a hajam...:)
2014. febr. 19. 16:01
 3/6 tubifex ***** válasza:

igen, sztem is ez a legjobb megoldás. meg amikor nekem lekerült a póthajam, utána olyan rondának láttam magam :D mert megszoktam a szép hajzuhatagot. komolyan lehangoló volt utána a csoffadt hajammal :D

azóta eltelt egy év és már tök szépen megnőtt

2014. febr. 19. 16:21
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem meg mindegyik a legrosszabb...a keratinos tőből tördeli a hajat..ne mondjátok, hogy nem...így van...tapasztalat és ezer ilyet láttam.....akármennyire is ügyesen szépen normálisan van felrakva és gondozva, akkor is roncsolja a hajat...de ez a legesztétikusabb...a varrás is szép, ha jól csinálják, kevesebb a roncsolódás...a legjobb megoldás a csatos, azt leveszed úgyis estére, nem roncsolja a hajad, természetes is tud lenni, ha normálisan van összevágva és öt perc alatt felhelyezhető...szóval én mindhárom kipróbálása után a csatosat ajánlom!
2014. febr. 20. 10:23
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a tanácsot!! válig érö hajam van nem.fog belölle kicsuszni??
2014. febr. 21. 17:05
 6/6 anonim ***** válasza:
nem fog! :) nagyon erősen tartják a csatok, de közben meg számodra is észrevehetetlen lesz, hogy rajtad van:) tényleg kényelmes és egyszerü, praktikus megoldás, ami nem teszi tönkre a hajat!
2014. febr. 24. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!