Szőrös fenék lányoknál?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok és szőrös a fenekem, nem csak belül ahol mindenkinek hanem kívül is, egyszóval az egész fenekem. Sajnos hülye fejjel kb 14 éves létemre leborotváltam holott nem kellett volna és onnantól kezdve muszáj voltam mindig borotválni. Nagyon gáz főleg a barátom előtt hogy mindig kipattogzik, és ha nő a szőr akkor szúr. Mit tudok csinálni vele? Mit csináljak hogy ne legyen piros foltos? és ami még fontosabb mit csináljak hogy ne kelljen sűrűn leszednem a szőrt?! Egyre jobban zavar. Egyébként 1 hónapba max 2x szedem le, borzasztóan ocsmány számomra és visszataszító. Az segítene valamiben ha szoliznék?2014. febr. 17. 23:32
11/14 anonim válasza:
Borotválom.Nekem csak ez vált be.
12/14 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám, nekem a gyanta vált be. A hugom szokta gyantázni, más előtt nem mernék bepucsítani,tök ciki. Először nálam is hormonzavarra gyanakodtak, de vizsgálat után ki lett zárva, sajnos családi örökség. Bár annyi húszezresem volna, mint amennyi szőrszál nő rajtam. A borotva a legrosszabb megoldás. Próbáltam a végleges lézeres megoldást, semmit nem ért, egy csomó pénzt dobtam ki vele az ablakon. A szőkítés sem jó, kézzel tapintható a sző.
13/14 anonim válasza:
Megtalaltam a megoldast! *.*
Veet szortelenito krem es aztan be kell kenni bepanthen plus-sal. Nem lesz gyulladas es sokaig tart.
14/14 manly válasza:
Engem nem zavarna, bár ritka ha az egész fenék szőrös.Kérdezz meg kozmetikust mit lehet vele csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!