Pattanások ott. Bőrgyógyászok segítség. Valaki?
Egy hatalmas problámám van. Lehet nem tűnik annak, de nagyon kérem valaki vegye komolyan és ha tud segítsen, mostmár tanácstalan vagyok :(
Egész rég óta pattanásaim vannak a fenekemen, nem tudom mitől. + rózsaszín nyomok maradnak utánna amelyek nagyon nehezen múlnak el! Tanácstalan vagyok, minden féle próbáltam rátenni: neogranormontól, puderig, minden féle krémet, arctisztítót, de nem múlik el. 18 éves vagyok ez megkeseríti az életem :((
Kérem valaki hozzááértő segítsen, a hagyományos forumokon mindent átnéztem már és kipróbáltam... S.O.S
hipózni kellene rendszeresen a fehérneműt, pizsamát, ágyneműt, törülközőket,hogy legalább baktériumok ne legyenek sehol
a kénes szappan (Nadin) is antibakteriális, de safeguard antibakteriális szappan is jó. Ha száraz a bőröd,akkor érdemes lenne testápolóval kenni.Szóval kell a szappanozás is meg a testápolózás is, hogy a bőr felső rétege ne vastagodjon fel, hanem puha legyen, mint a babapopsi.
fehérneműs fiókban illóolajat csöppenteni, párologtatni, levendula, teafaolaj jók erre, antibakteriálisak
Rossmannban lehet kapni teafaolajos szappant 200 Ft alatt.
Köszönöm az eddigi válaszokat, várom a többeikét is, sokat segítene!
Jelenleg beszereztem egy kénes szappant, mivel inkább zsiros a bőröm, mint száraz, ha nem próbálkozom tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!