Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek milyenre fessem...

Szerintetek milyenre fessem az alábiak közül a hajam?

Figyelt kérdés

sziasztok! Nem tudok dönteni:/ Sötét szőkés-barna hajam van és kék szemem, nagyon fehér bőröm..

az 1. világos szőke ( nem hidrogént akarok!) ezt viszont szerintem nem lehet elrontani igazából

[link]

2. eperszőke, (vöröses szőke)

ennél jobban félek hogy elrontja a fodrász, mert ennek van a narancssárgább árnyalata ez:

[link]

de én nem ilyet akarok hanem ilyet:

Ha ilyenre festem nehéz utána világos szőkére visszafesteni?

[link]

legtöbben azt mondták hogy ez a vöröses szőkés különleges szín és ki kéne próbálnom, de nem tudok dönteni:/ fodrásznál akarom majd festetni mindenképp

ha vki gondolja küldök privátban magamról képet, de írja oda a korát, nemét és települést

köszi:)

18L

2014. febr. 17. 15:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik az eperszőke. Viszont én is félnék, hogy nem olyan lesz, hanem vörös.

Szerintem abból már nem lehet világos szőkét csinálni, csak akkor ha leszívatják, mert festett hajat festékkel nem lehet világosítani csak úgy.

Ha most természetes a hajad, nincs még festve, akkor 1-2 árnyalatot tudsz világosítani leszívatás nélkül is, sima festékkel.

Ha van olyan fodrász, akiben megbízol, akkor próbáld meg az eperszőkét, mert tényleg nagyon szép szín! Kérdezd meg tőle, hogy mit gondol, könnyen meg lehet-e csinálni ezt a te hajadból.

2014. febr. 17. 15:42
 2/2 anonim ***** válasza:

1-est semmiképp se!

Maradj natúr hatású színeknél!Alap sötétebb szőke és bele többféle melírral nagyon szépet lehet..mint a 2. és a 3. képeken

2014. febr. 17. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!