Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vannak olyan bevált tippeitek...

Vannak olyan bevált tippeitek amitől gyorsan sokat nő a haj?

Figyelt kérdés
Hátközépig érő hajam van 2 éve novesztem akkor tépett fejéhez álló volt. Szeretnék derékig érőt mert a suliba az egyik lánynak is olyan van és nagyon szép. De elszomorodva olvasom mindenhol, hogy helyes táplálkozás ricinus olaj stb.... Esetleg van valami más esetleg itthon elkeszitheto dolog vagy nincs? Mire nő meg szerintetek a hajam derékig erőre?? Valamint mit tudok csinálni a hajammal hogy megfesulkodok és 2-őt lépek lelapul és összeall kis kincseket:(( köszi mindent :)
2014. febr. 16. 08:08
 1/2 anonim ***** válasza:

nem akarlak elkeseríteni, de ez valószínűleg genetika.

Nekem annak idején kb. 1 év alatt megnőtt a hajam derékig érőre, pedig nekem is rövid volt.

De nekem gyorsan nő, erős és dús. Mindig ilyen volt, semmi extrát nem teszek vele.

2014. febr. 16. 09:06
 2/2 anonim válasza:
nekem is ilyen volt a hajam,aztán barátnőm mondta,hogy Loreál sampont használ,amit a fodrászok is,meg szintén Loreál hajhabot. én is kipróbáltam és nekem nagyon jó volt,plussznak én még sima ruhaöblítővel átmostam a hajam és utána nagyon szépen csillogott,meg dús lett. próbáld ki,sok mindent nem veszíthetsz vele :)
2014. febr. 16. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!