Ha már másodjára festettem be a hajam fekete Palette hajszínezővel, akkor már nem fog 2 hajmosás után kijönni?
yolvan bogárkám te írj msn-en ink:D
na ezt a kérdést is nyugodtan leeht törölni mert 5 percenként nézem és semmi válasz...pfff
Milyen színűre festetted? És melyik hajszínező? Mert én a 28 mosásost ismerem, na az nem jön ki. :( De van egy pár mosásos, az simán, legalábbis barátnőimnek.
Én csokibarnát akartam, és fekete lett belőle. :( Egy év alatt annyit kopott, hogy sötétbarna lett, de közbe nőtt is le a hajam, rendesen. Úgyhogy középbarnával színeztem, majdnem fekete lett megint. X( De szerencsére ez jobban kopik, de már soha nem lesz olyan, mint az eredeti. Legközelebb világosbarna jön. :D
21:13
a kérdésben leírtam hogy fekete színű és Palette :) ez 24 hajmosás után jön ki
Bocsi, de te ezt írtad: " 2 hajmosás után kijönni"
Nemtom pontosan melyikre is gondoltál, mert van olyan ami 2-3 mosás után tényleg kijön, és az is palette márjájú. (palette instant color) és van ami 24 hajmosás után jönne ki elvileg... De nekem nem jött ki :S Én is csokoládébarnára színezem mint az előző, már többször is, és februárban eldöntöttem, hogy középbarna akarok lenni. Hát mondom lenövesztem, meg hát 24 hajmosás után kikopik...aztán a francokat. Fél év után is olyan volt még. Kopása minimális. Aztán jött az hogy maradok csokibarna, mert leszivatni nem akarom.
Szóval kedves kérdező, ha a 24 hajmosásig tartót akarod használni, akkor nyugiiiiiiii..nem fog kijönni egyhamar.
igen azt használom
de akkor nekem mért jött ki első alkalom után
a 2. hajmosáskor?
nemtudom.. :S
Nem hallottam még olyat hogy ilyen gyorsan kijött volna.
Nem lehet hogy hamarabb lemostad a kelleténél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!