Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik hajsampon a legjobb? A...

Melyik hajsampon a legjobb? A Gliss Kur-os termékek jók?

Figyelt kérdés
Nektek melyik vált be a legjobban?
2008. júl. 20. 15:28
 1/8 anonim válasza:
már sok sampont kiprobaltam, de szerintem a dove a legjobb, nekem a gliss kur nem segitett
2008. júl. 20. 15:38
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a fodrászom azt javasolta, hogy használjak L'Oreal vagy Schwarzkopf termékeket, mert ezekben nincs olyan anyag, ami nem bomlik le természetes úton. Állítólag a többi márkában több a káros anyag.

Én most Schaumát használok, és nagyon meg vagyok vele elégedve.

2008. júl. 20. 16:47
 3/8 A kérdező kommentje:

A Gliss Kur az Schwarzkopf-os termék nem?

Egyébként köszönöm a válaszokat;)

2008. júl. 20. 17:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem se a Dove, se a Head and Shoulders, se a Baba, se a Fructis, stb. nem jött be... Korpás, zsíros, lapos, nehéz, szálldosós, világos, fakó (lehet válogatni melyiknél mi) volt a hajam. A Palmolive grapefruitos aromaterápiás TUSFÜRDŐJE és egy majdnemhogy no-name találomra lekapott, kb. 300 forintos, fügés-ribizlis sampon vált be csak, illetve a babaszappan + almaecetes öblítés.
2008. júl. 20. 18:58
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem csak a Glisskur jött be,a Head and Shoulders meg az ilyen agyonreklámozott cuccok egyáltalán nem segítettek.
2008. júl. 20. 20:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen problémára keresed a megoldást. Nekem töredezett végre, felül zsíros alul száraz göndör hosszú hajra, jó volt a Gliss Kur Oil Nutritive Repair samponja, de semmi más agyonreklámozott több száz forintos kence. Sokat segített a csalánteás és almaecet öblítés felváltva ( zsírosodást ezek szüntették meg.) Samponok közül zsírosodásra legjobb volt a 200 forintos csalánsampon, amit a 100 Ft- s boltban vettem. A gliss kuros sampon amit fenn említettem 700 Ft. szóval elég drága, de töredezett hajvégre nagyon jó az olívaolaj amit úgy csinálok, hogy rákenek betekerem folpackba és órákig rajta hagyom , és utána épp csak leöblítem. Egy üveg nagyon nagyon sokáig elég.

Összességében én is azt mondom, hogy a néhány száz forintos noname dolgok, többet használhatnak mint az agyonreklámozott cumók, ahol gyanítom, hogy csak a reklámot meg a csomagolást fizetjük meg. Amúgy ugyanez igaz tusfürdőre is , tapasztalataim szerint.

2008. júl. 21. 09:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Elfelejtettem leírni, hogy hajhullásra pl nekem az Alfaparfos samponok balzsamok voltak jók ( fodrásztól szerzem be) De több ismerősöm csak ezt használja, mert bevált töredezésre, zsírosodásra, száraz hajra stb..
2008. júl. 21. 09:36
 8/8 anonim ***** válasza:
igazából én már nagyon sok sampont használtam és szerintem a gliss kuros termékek jók de nem mindenkinél válnak be egyéntől fögg szerintem a szálkás és töredezett hajra jó a gliss kuros samponnak ez a fajtálya de csak akkor válnak be hogyha sampont és balzsamot is ugyanabból a fajtából használod próbáld ki ha jó akkor használd ha pedig nem akkor próbálj ki ujjakat is
2010. jún. 29. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!