Valaki : kérdése:
Kb.1 hónapja festettem szőke festékkel a nagyon sötét, vékony szálú (semmitérő) hajamat. Ráfesthetek hogy még szőkébb legyen?
Figyelt kérdés
Nyilván hiába vettem azt az igazi rikítóan világos szőkét,a sötét hajamat csak pár árnyalattal világosította ki.Ennél még világosabbat szeretnék hidrogénezés nélkül.Ha átfestem a nemrég festett hajamat ugyanazzal a szőke festékkel,nagyon sokat ártok a hajamnak?2014. febr. 12. 22:07
1/1 anonim válasza:
a legvilágosabbal fest.. :) az többet fog világosítani és egyébként festheted hidrogénezés nélkül is de ne sokat mert roncsolni fogja..most ha vártál két hetet akkor festheted is.. egyébként befogja fogni csak sok idő kell majd neki,meg festés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!