REndesen hogy tudom kivasalni a hajam?
Figyelt kérdés
Az a gáz hogy kivasalom ( fiú vagyok ) és mire beérek suliba visszagöndörödik :S busszal megyek . Küldenétek videót hogy maradhatna egyenes vagy tanácsokat adni ?? videó vagy tanács nagyon göndör a hajam de egyeneset szeretnék előre is köszi2009. dec. 8. 16:49
1/6 anonim válasza:
Minden "tincs" vasalása előtt fújj rá egy kis hajlakkot. ( a végén ha kihűlt kifésülheted )
2/6 anonim válasza:
szerintem meg pont neeeeeeem szabad a hajra ráfújni semmit vasalás előtt, mert beleégeted a hajba, és a hajvasalód lapját is károsíthatja. Szerintem hajmosáskor tegyél rá hővédőkrémet, vagy hasonló termékeket, attól tartósmarad, megszárítod, és CSAK is szárazon,tisztán vasalj hajat. És ezek után tehetsz rá max hajlakkot.
3/6 anonim válasza:
De mert mikor kontyozunk vagy ilyesmi. akkor is a hullámoknál göndörítés előtt mindig lakkot fújunk rá.
A hajba " bele égetni" nemlehet max. rá :)
De aahhoz meg iszonyatosan nagy hőfok kell.
egy férfinak pedig elég 150-160°on vasalni a haját.
4/6 anonim válasza:
de a hajvasaló papírjára oda is van írva, hogy nem szabad elötte ilyen cuccot használni, mert beleég a hajba és a vasalóra.
5/6 anonim válasza:
Jobb ötletem van:
Vegyél egy vezeték nélküli vasalót, nekem is van, nagyon szuper. A suliba 30 perccel korábban bemész, addig sapi. A mosdóban 15 perc alatt rendbe rakod. Gyorsan egy kis lakk, és kész.
Sok sikert!
6/6 anonim válasza:
ilyen vezeték nélküli hajvasalót hol lehetne venni?
Milyen fajta?mennyibe kerül kb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!