Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen házi arcpakolást...

Milyen házi arcpakolást tudtok kevert bőrre?

Figyelt kérdés
mert a bőröm nagyon száraz, hámlik is foltokban, viszon pattanások is vannak rajta. Vagy akkor ilyen esetben szárazra valót kell azért használni?
2009. dec. 8. 16:36
 1/3 anonim ***** válasza:

igen, szárazra valót kéne használnod. nemcsak zsíros bőrön vannak pattanások.

én csak egyszerű kamillás gőzölést használok, előtte leradírozom az arcom, majd bekenem körömvirágkrémmel, és elmegyek aludni

2009. dec. 9. 01:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Milyen sok pattanás van az arcodon? Vagy csak ritkán van?

Nagyon jó pattanásos arcra az élesztő pakolás. És száraz arcra az avokádó, ami nagyon jó hidraltáló sok vitaminnal.

Én azt ajánlom, hogy felváltva használd a két pakolást.

Nekem mindkettő bevált, az élesztő tényleg nagyon szupi pattanásokra csak idő kell hozzá.

Az élesztőt gondolom ismered, az avokádót én hajpakolásként használom, de akkor mikor marad ki belőle, akkor az arcomra is rákenem.

Arcra. Egy fél érett avokádó húsát villával jól össze kell törni, hozzáadni egy db tojássárgáját és egy kis kanál olíva olajat majd pépesre kikeverni. Ezt olyan nagy "adag" hogy 3x is fel lehet használni.

Nekem a pakolástól a hajam nagyon szép fényes, puha selymes tapintású, az arcom is puha és abszolút nincs kiszáradva.

Az avokádó meg kb 200 Ft körül van és ha csak az arcpakolásnak kell, akkor sokáig megmarad, hűtőben.

2009. dec. 10. 11:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Ja ige és ahogy a 2 válaszoló írta nagyon jó a kamillás gőzölés is. Nekem is ki kellene próbálnom már :)

Mivel a kamilla gyulladáscsökkentő.

2009. dec. 10. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!