Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Páromat zavarja és engem is....

Páromat zavarja és engem is. Tippek hogy mit tegyek? :/

Figyelt kérdés
Az a gondom hogy amikor ott lent borotvalom eldobhatoval,akk utana kipirosodik a borom,begyulladnak a szortuszok es beno a szor :/ es mikor szex van,akk ez eleg kiabrandito tud lenni,de parom csupaszon szereti. Mit tegyek hogy ne kezdje ki a boromet? Ha valtanek elektromos borotvara,az jobb lenne? V epilator? De az a puncinal fajdalmas :/ kerlek segitsetek, a parom sem kivan annyira emiatt :(
2014. febr. 11. 18:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Rendszeres radírozás, jó borotvahab. Próbáld ki. Nekem megoldotta
2014. febr. 11. 19:13
 12/16 anonim ***** válasza:
A gyantázást ajánlanám.Epilátorral rohadt fájdalmas.
2014. febr. 11. 19:19
 13/16 A kérdező kommentje:
Igen,a gyanta tunik a legjobb megoldasnak. Vkinek van tuti tippje cukorgyantara? Sok recept van fent. Van aki tud mondani konkretat h mi jott be neki?
2014. febr. 11. 22:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Epilátorra ne válts.. az ha azt nézzük több ideig szedi.. és elég fájdalmas. Menj üzletbe gyantáztasd le!

Az egy másodpercig fáj míg letépik, utána nem fog :)

2014. febr. 11. 22:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Ne akarj otthon intimgyantázni elsőre!
2014. febr. 11. 22:39
 16/16 A kérdező kommentje:
Hat jo akk marad a kozmetikus. De a cukorgyanta receptek johetnek ha van :3
2014. febr. 11. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!