Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Páromat zavarja és engem is....

Páromat zavarja és engem is. Tippek hogy mit tegyek? :/

Figyelt kérdés
Az a gondom hogy amikor ott lent borotvalom eldobhatoval,akk utana kipirosodik a borom,begyulladnak a szortuszok es beno a szor :/ es mikor szex van,akk ez eleg kiabrandito tud lenni,de parom csupaszon szereti. Mit tegyek hogy ne kezdje ki a boromet? Ha valtanek elektromos borotvara,az jobb lenne? V epilator? De az a puncinal fajdalmas :/ kerlek segitsetek, a parom sem kivan annyira emiatt :(
2014. febr. 11. 18:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

szerintem bolond a baratod, ha kipattogzottan nem kivan...

probald a gyantaztatast (de ne sajat magadnak!), az jobb eredmenyt ad es tovabb is tart.

2014. febr. 11. 18:10
 2/16 LazyJones válasza:
Epillátor vagy gyantázás. Amúgy a pirosodás és irritáció ellen vannak a különböző trutyik utána, ilyen balzsamos bőrápolók, azok valamennyit segíthetnek, úgy tudom.
2014. febr. 11. 18:11
 3/16 anonim válasza:

A kipirosodás előfordul , viszont nem gyullad be és nem nő be olyan gyorsan... Próbáld meg nem sokkal előtte. És akkor garantáltan nem lesz semmi gond.

F/18

2014. febr. 11. 18:12
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
A párod egy s**gfej, rég ott kellett volna hagynod.
2014. febr. 11. 18:15
 5/16 A kérdező kommentje:
az elektromos borotva v epilator jobb lenne? Mert akk befektetek egy olyanba,mert engem is zavar :/ kinek milyen tapasztalata van?
2014. febr. 11. 18:15
 6/16 anonim ***** válasza:

Ha a barátod ezért nem kíván, akkor nem is szeret.

Az én páromat nem érdekli, hogy éppen szőrös, vagy frissen borotvált és sima, mint a selyem, vagy éppen el kezdett kinőni.

Ha téged szeret és nem csak a puncidat, akkor ez nem lehet központi kérdés.

Borotválás előtt használj borotva habot. (Nekem a hajbalzsam vált be, egy tv műsorban láttam, attól teljesen sima lesz és nem pattog ki.)

Az epilálás és a gyantázás, ha nem a bikinivonalat akarod, hanem teljesen mindenhol, iszonyatosan fáj.

Nem tudom a párod mit szólna, ha közölnéd vele, hogy ezentúl ő is legyen mindig teljesen sima, különben nem kívánod!

2014. febr. 11. 18:17
 7/16 A kérdező kommentje:
Jaj ne ezen akadjatok le. A parom nem szamit. Magam miatt akarom megoldani. Tehat a kerdesem h mivel tudnam megszuntetni azt h a szor beno stb. Ha elektronos borotvat v epilatort vennek az segitene?
2014. febr. 11. 18:21
 8/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, ha ilyen érzékeny a bőröd, akkor az epilálást még kevésbé bírná.

Az elektromos borotvát nem tudom, hogy milyen.

2014. febr. 11. 18:23
 9/16 anonim ***** válasza:

Az epilálást csak rontana a helyzeten ráadásul "bele lehet halni" a fájdalomba, nagyon kegyetlen főleg elsőre.

Szerintem próbáld ki a cukorgyantát. Ezt a szőrrel ellentétesen kell felkenni és megegyező irányba kell letépni, így kevesebb az esély arra, hogy begyullad. Ez olyan fajta amihez nem kell lehúzócsík. Nézz utána!

2014. febr. 11. 18:32
 10/16 anonim ***** válasza:
Epillátort nem fogod bírni, főleg ha eddig borotvához voltál szokva. Menj el kozmettkushoz és tépesd le.
2014. febr. 11. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!