Milyen tusfürdö dezodor és arc szeszt használ a férjed? Te melyiket imádod rajta melyiknek az illatát?
Tusfürdőből Babát, az közös :)
Dezodor: Old Spice, azt imádom
Arcszeszt nem használ.
Tusfürdő a dm és a rossman saját márkás krémfürdői, gyümölcsillatúak,ugyanazt használjuk,vagy johnsons-t.
Dezodort niveát,annak alig van illata,minimális parfümöt fúj magára,az avonos,nem fog eszembe jutni a neve,de ilyen citrusos illatú.
Arcszeszt nem használ,csak nivea arckrémet.
Bár én férfi vagyok, de..
Nivea tusfürdőt, Nivea porsprayt, arcszeszt nem használok, és Dolce & Gabbana The One parfümöt.
Ezeknek mind szolid illatuk van, ezért szeretem. Persze parfümből van több is, alkalomhoz illő. Ez a hétköznapi viseletem.
Tusfürdő: Nivea, Fa (nincs állandó illat, variálni szokta)
Dezodor: Rexona - Sport (de ez nem állandó, van hogy másik illatot vesz)
Arc szeszt nem használ.
mindig jókat választ, igazából majdnem az összes Nivea tusfürdőnek jó illata van. (legalábbis amilyeneket ő vesz. :) )
Én a párom természetes illatát szeretem, mindig olyan finom babaillatú a bőre. :)
Igazából mindig mást használ. De pl. dezodorban most éppen a Fa és Isana-t használja. Előtte sokáig használt Axe-ot, de rájött, hogy nem tartósabb, mint az olcsóbb dezodorok, így most már olcsóbbat vesz. Ő amúgy sem izzadós fajta.
De amúgy Diesel parfümöt használ, ezt még én vettem neki pár éve, de csak akkor fújja be magát vele, ha különleges alkalom van, de akkor is csak azért, hogy elcsábítson vele, mert tudja, hogy imádom az illatát. :)
Tusfürdő : mikor milyen
Arcszesz : -
Dezodor : Old Spice
Tusfürdőből közöset használunk, jelenleg zöld almásat
arcszeszt nem használ , és Hugo Boss parfüméért egyszerűen megőrülök, annyira szeretem rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!