A kókuszolaj, jót tesz a hajnak? Ha igen akkor milyen hatással van rá, miért jó?
Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 19:24
1/4 anonim válasza:
A szűz/hidegen sajtolt kókuszolaj tele van vitaminnal, a haj könnyedén felszívja és így fényesebb, egészségesebb lesz tőle a hajad. Nekem már 2-3 használat után sokkal szebb lett a hajam tőle, szerintem megéri az árát. Pótol mindenféle pakolást, hajnövesztőt (na jó, ebből mindenfélét nem, de azért ehhez sem rossz), és mindenféle hajvégápolót. De azt hiszem, erről több infót találsz interneten, hogy milyen hatásai vannak még, mindenesetre megéri kipróbálni.
2/4 anonim válasza:
átrányt nem is találtam róla, így csak az előnyeit tudom leírni.
Tehát a kókuszolaj előnyei:
- a hajunk visszanyeri természetes fényességét és rugalmasságát
- festett, szálkás hajra pozitív hatással van
- elősegíti a haj egészséges növekedését
- elpusztítja a fejbőrben található gombákat és így a korpásodás eltüntethető
- kezeli a tetveket és serkéket
- szabályozza a fejbőr zsírháztartását
- segít rendbe hozni a károsodott hajat
- erősebbé varázsolja
- csillogóvá varázsolja a hajat
- védi a töredezéstől
- képes behatolni a hajszálak belsejébe
- tökéletes hajkondicionáló és hajtápláló
- kémiai anyagoktól mentes
- könnyedén áthatol a haj sejtmembránjain (más néven sejthártya: az élő sejtek mindegyikének külső felszínén megtalálható hártya)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Rengeteget segítettél.
2014. febr. 10. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!