Kókuszolaj kérdések?!
Nem csak arra lennék kíváncsi, hogy hogyan kell használni, hanem hogy tényleg igazak-e azok a mendemondák hogy felesleges az olajokat rajta hagyni a hajon/fejbőrön több óráig, mert akár 10 perc alatt is beszívódnak a hatóanyagok és ha tovább hagyja fent az ember esetleg még rosszat is okoz vele?
Továbbá hogyan érdemes tárolni a kókuszolajat? Hűtőben vagy szobahőmérsékleten?
Heti hányszor érdemes használni?
Hajhullásra jó ha a fejbőrbe van masszírozva? Nekem elég gyorsan zsírosodik a hajam (3 naponta muszáj mosnom) és nem tudom hogy jót tenne-e neki az olaj... vagy semmi köze a kettőnek egymáshoz?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
nekem is zsíros a hajtövem, de rendszeresen teszek rá olaj alapú hajpakolásokat és egyáltalán nem nehezíti el, jól ki kell mosni
nézesd meg a fogaid, az is okozhatja a hajhullást
Szia nem tudom hogy aktuális-e de nekem egy kis vashiányom volt iszonyatosan hullott a hajam a felét el is vesztettem :-(,de aztán elkezdtem szedni vastablettát+sörélesztöt és látványossan nöl vissza a hajam!menny el dokihoz mondd el neki hogy hullik a hajad nagyon kérj beutalót töle vérvételre stb.és ha nincs pl.:vashiányod szerintem elég a Natúr sörélesztö- b-komplexelis 1 havi adag kb:4500-5000ft de nagyon jó nekem bevált.de lehet stessztöl is a hajhullásod meg még sok minden mástól. [link]
a kókuszolajat én a hajvégeimre szoktam használni mert vasalom nekem hat de nekem száraz hajam van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!