Ha piros foltok vannak az arcomon, az mire utalhat?
Figyelt kérdés
2006. nov. 17. 10:52
1/7 anonim válasza:
Nekem volt a szám mellett (a szájzugomban) ilyen folt, az konkrétan a fogkrémtől volt. Semmilyen krém nem segített, elmentem a bőrgyógyászhoz, aki megmondta, hogy váltsak fogkrémet, és egy idő után elmúlt.
2/7 anonim válasza:
Ha szedsz antibiotikumot, lehetséges, hogy az gyengítette le annyira a szervezeted, hogy megjelennek ezek a foltok. Persze ez csak egy tipp, mindenképp fordulj bőrgyógyászhoz!
4/7 anonim válasza:
Lehet tul sok tojast ettel vagy pl a baratomnak a kutyam szoretol pirosodik ki a bore pedig neki is van kutyaja 2 es azoktol semmi baja.
5/7 anonim válasza:
Azt olvastam, hogy ha fiatalabb korodban konnyen elpirulsz, zavarba jossz, akkor a piros foltok egy ido utan ott maradnak.Ez a rozacea.Rakereshetsz a neten, felteve ha errol van szo.Gyogyszerekkel,pontosabban kremekkel elmulhat.
7/7 anonim válasza:
Habár régi a kérdés, lehet, hogy allergia volt vagy egy olyan arclemosó, ami irritációt okoz. Nekem volt egy olyan arctisztítóm, amit fenthagytam pár percig, pedig le kellett volna mosnom és utána vörös volt a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!