Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőke melírt eltüntetni?

Szőke melírt eltüntetni?

Figyelt kérdés

Tanácsot szeretnék kérni, esetleg ha valakinek van tapasztalata...

Alapból világosbarna a hajam, ezt melíroztatom szőke tincsekkel már régóta. Most esedékes volt a festés, el is mentem a fodrászhoz. De szőkét már nem annyira szerettem volna, inkább barnás, vöröses árnyalatot. Részletesen elmondtam a fodrásznak stb., de a vége az lett hogy csak rábeszélt a szőke tincsekre is, mondván úgyis ledobja a régi tincs az új festékeket ha rákeni. Mondtam, jó, de nem szeretném ha nagyon tarka csíkos lenne a hajam. Nem lesz az, ígérte. Most mégis azt érzem hogy igen. Két napja festette, és nincs meg a szép össz színhatás, hanem ilyen-olyan csíkos. Tudom várnom kell még vele, de hogyan, mikor tudok megszabadulni ezektől a szőke csíkoktól a leghamarabb? Köszi a válaszokat előre is!

2014. febr. 7. 12:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem még fél év után is csíkos-foltos.:( Az a baj, hogy a kiszőkített részben nincs pigment, és nincs, amin megtapadjon a festék, ezért dobja le. Idő után kissé normalizálódni fog a helyzet, de teljesen egyenletes szerintem csak a már lenőtt részen lesz. Ha nem sajnálod a hajad, javaslom, vágass sokat belőle. A szőkítéstől gondolom úgyis károsodott némiképp, már csak a saját példámból kiindulva.
2014. febr. 7. 19:06
 2/2 anonim válasza:
Én közel húsz éve melíroztatok, többször próbáltam "kiszállni" belőle, és váltani más színre. Átbeszéltük már több fodrásszal, hogy lehetne, de csak egy megoldás van: lenöveszteni pár centit, aztán totál rövidre levágani. Mert a melírcsíkokat semmilyen festék nem fogja be teljesen, mindig tarkabarka lesz. :-(
2015. jan. 14. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!