Ricinusolaj okozhat hajhullást?
Tudom, a kérdés furán hangzik. Tudom, millió kérdés és fórum és minden van a ricinusolajra a neten, de arról senki nem beszél, mi lehet a hátulütője a dolognak.
Ma vettem ricinusolajat a patikában, én nem elsősorban hajnövesztés miatt hanem a hajhullásom megállítása miatt vásároltam. Megmelegítettem, kevés étolajjal elkevertem, fejbőrömre és a hajam tövére felvittem, bemasszíroztam, lefóliáztam, hajszárítóval rámelegítettem, törölközővel körbecsavartam, 4 órát rajtahagytam. 2szer samponoztam meg hogy szépen kijöjjön, és egy marék hajat mostam ki... Hajhullásom mértéke jelenleg 160 szál naponta (kérlek ne nézzetek kettyósnak, azért számolom, hogy tudjam, mindaz a sokminden amit próbálok tenni ellene, hat e egyáltalán). Nyílván a vizes hajcsomót nem kezdtem el szálanként megszámolni, de ránézésre vagy 4-5száz hajam BIZTOS kijött... Máskor is jobban jön a hajam hajmosásnál, de ennyire nem. Kicsit betudom annak is hogy erősebben mostam a hajam hogy biztosan kijöjjön az olaj, de nem tudom, merjem e legközelebb is ricinusozni a fejem. Szeretném, ha működne, de ezt a brutális mennyiségű hullást amit ma produkáltam az olaj kimosásával, nem tudom képes vagyok e elviselni többször. Valakinek vélemény? Volt olyan közületek akinek megállította a hajhullást az olaj, vagy pont ellenkezőleg történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!