Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A ricinusolaj okozhat hajhullást?

A ricinusolaj okozhat hajhullást?

Figyelt kérdés

Még mielőtt mindenki hülyének nézne, én azt olvastam, hogy hajnövesztő, ápoló stb.

Ma kipróbáltam. Felkentem a hajamra és rajta volt kb. 5 órán át délután, törölközőbe csavarva, ahogy olvastam.

Mikor megmostam a hajam, azt vettem észre, hogy sokkal több hajszálam jön ki, mint általában. Most azért ne arra gondoljatok, hogy markostul jött de, azért megijedtem, mert nekem nem hullik a hajam olyan durván.

Most akkor ez normális és máskor is használhatom vagy ne?

2011. máj. 25. 18:19
 1/6 anonim ***** válasza:

én is elkezdtem, nekem is több jön ki hajmosás után. hányszor használod egy héten?:) én 1×.

szerintem ha nagyon-nagyon hullik hagyd abba, de én megpróbálom végig csinálni a 2-3 hónapot;)

2011. máj. 25. 18:39
 2/6 A kérdező kommentje:

Hát, mint írtam ma próbáltam ki először, de mivel zsíros a hajam hetente kétszer mosok hajat és úgy gondoltam, hogy akkor heti kétszer használom az olajat is. Bár most azért kicsit megijedtem.

Te hányszor használtad már összesen?

2011. máj. 25. 18:58
 3/6 A kérdező kommentje:
oh, még annyit hozzáfűznék, hogy a szempilláimon is kipróbáltam és ott nem volt hullás. Egyelőre :P
2011. máj. 25. 19:09
 4/6 anonim ***** válasza:

hát kb 4 alkalommal használtam eddig (előző vagyok), de még nem látványos a növés, bár szerintem nőtt egy keveset, de majd kivárom azt a 2-3 hónapot, és én is egy héten 2× mosom, de csak az egyiknél csinálok pakolást:)

14/l

2011. máj. 25. 19:38
 5/6 anonim ***** válasza:
velem is ugyan ez volt.. nemrég vettem gyógyszertárban, kipróbáltam, először úgy, hogy 3 teáskanállal raktam rá+ egy kis étolajat hozzá.. egész éjjel rajta hagytam, és reggel mosás közben elkezdett hullni. eléggé megijedtem, de ma újra megmostam vele a hajam, gondoltam hátha nem fog annyi kihullni, de aztán mégis igy volt :S. pedig most nem olajjal kevertem össze, hanem egy tojássárgával. most csak könnyebb volt lemosni, mert előtte meg vagy 2x is meg kellett mosnom a hajam utána, hogy rendesen kijöjjön belőle az olaj. kicsit félek, de valahogy végig kéne már csinálni legalább 2-3 hónapig. egyébként ugyan ez, raktam a szempilláimra, ott egy se hullott ki. az mintha egy kicsit sűrűsödött is volna egy alkalom után :)
2011. aug. 1. 14:38
 6/6 anonim ***** válasza:
69%
Az első mosásokkor (úgy az 5-6.-gi) majdnem mindenkinél hullik a haj. Ez azért van, mert a nagyon gyenge hajszálakat "kiírtja", hogy a jókat táplálni tudja. Ha az 5.-6. használat után is ugyanígy hullik, akkor viszont abba kell hagyni.
2011. dec. 7. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!