Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik hajdúsító sampon a...

Melyik hajdúsító sampon a legjobb?

Figyelt kérdés
A hajam kb. hátközépig érő, nagyon finom, vékonyszálú, és bármit csinálok vele 1 nap alatt lelapul teljesen. Használok hajdúsító habot ami csak rövid ideig jelent megoldást. Olyan sampon kellene amitől nem esik össze a hajam, ugyanakkor nem is szárad ki. Nektek mi vált be?
2009. dec. 6. 23:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy cipőben járunk:)S nem fogod elhinni de én rengeteg sampont kiprobáltam aztán vettem a Lidlben egy Lidl sampont Cient hajdúsitosat és azóta tök jo a hajam.:)még a fodrászom is javasolta:)egy probát megér:)
2009. dec. 6. 23:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Tényleg? Találkoztam már ezzel a márkával a lidl-ben, de az árából kiindulva nem gondoltam hogy jó lehet. De akkor kipróbálom, köszi!:)
2009. dec. 7. 00:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Az első vagyok:)igen tényleg nagyon jó a sampon de amugy én Lidl termékekben még sosem csalodtam,mindig azt hiszem én is ,hogy gagyi,de nem:)a hajlakk is nagyon jo,nem ragad ugy tőle össze mint a többi hajlakktol és a túsfürdök,testápoloik is nagyon jók:)
2009. dec. 7. 21:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Figyelj!

Nem a termék szar, mert olcsó. Azok jó minőségű német termékek. Azért fura, mert nálunk az árak a csillagos egekben járnak. Viszont, ha más országhoz viszonyítot, teljesen átlagos ár.

Ha kipróbáltad, írd már meg, hogy jó-e? Én is szőke hajú vagyok, vékony selymes szálú a hajam, lapos. Én a Baba gyerek sampont használom, mert attól tartósan friss. Más márkáktól hamar zsíros.

Várom az eredményt!Írd már meg kérlek!Nem merem addig, mert megint tönkre teszem a váltással, akkor szenvedhetek hónapokat, míg helyre jön.

2009. dec. 9. 08:28
 5/5 anonim ***** válasza:

az első vagyok megint.

nyugodtan probáld ki szerintem,nekem is nagyon vékonyszálú a hajam és a fekete hajfesték tette tönkre most várom hogy lenöjjön,de én elötte WU2-t használtam na az szar volt hiába vannak ezek az uj fajta sapomfajtái nem érnek semmit:(aztán kiprobáltam a Cient és jo volt már kb 1 hónapja használom:)

2009. dec. 9. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!