Melyik hajdúsító sampon a legjobb?
Figyelj!
Nem a termék szar, mert olcsó. Azok jó minőségű német termékek. Azért fura, mert nálunk az árak a csillagos egekben járnak. Viszont, ha más országhoz viszonyítot, teljesen átlagos ár.
Ha kipróbáltad, írd már meg, hogy jó-e? Én is szőke hajú vagyok, vékony selymes szálú a hajam, lapos. Én a Baba gyerek sampont használom, mert attól tartósan friss. Más márkáktól hamar zsíros.
Várom az eredményt!Írd már meg kérlek!Nem merem addig, mert megint tönkre teszem a váltással, akkor szenvedhetek hónapokat, míg helyre jön.
az első vagyok megint.
nyugodtan probáld ki szerintem,nekem is nagyon vékonyszálú a hajam és a fekete hajfesték tette tönkre most várom hogy lenöjjön,de én elötte WU2-t használtam na az szar volt hiába vannak ezek az uj fajta sapomfajtái nem érnek semmit:(aztán kiprobáltam a Cient és jo volt már kb 1 hónapja használom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!