Miért van az, hogy a plázacicáknak szinte mindig szőke vagy fekete (sötétbarna) a hajuk?
Figyelt kérdés
Engem amúgy nem zavar, csak kíváncsi lennék rá! :)2014. febr. 4. 17:49
1/6 anonim válasza:
Mert a legtöbb embernek (legalább is mifelénk) barna a haja, így ezek a legkirívóbbak.:D
2/6 anonim válasza:
Jó kérdés, tényleg sose festik vörösre.
3/6 anonim válasza:
Én viszont úgy látom sokkal több a barna,egyenes,vasalt hajú.
4/6 anonim válasza:
Ha ki akarnak tűnni,miért nem vörös a hajuk,első? :)) De én is észrevettem ezt,szerintem tetszik a "plázacica-ízlésüknek" :D
5/6 A kérdező kommentje:
ma 10:25
Szerintem azért nem, mert a vörös az a rocker/punk lányok és a nagymamák (60-70 évesek) hajszíne. :) Legalábbis én így veszem észre mindig.
2014. márc. 1. 10:31
6/6 anonim válasza:
Nekem sötétbarna,majdnem fekete a hajam de nem vagyok plázacica:D
Szerintem beékelődött a köztudatba hogy a szőke az olyan cicababás meg pi(ts)ás és sokak szerint ez szép és szexi. Holott nem x)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!