Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajbemosó kérdés! 1. egy...

Hajbemosó kérdés! 1. egy sötétebb szín befogja a világos vörös hajat? 2. sötétlila/fekete/sötétbarna szín hány mosás után jön ki teljesen?

Figyelt kérdés
Épp növesztem le a vörös hajam, szőkére szeretném festeni, de nem tudom teljesen kiszőkíteni a vörös színt, ezért kénytelen vagyok megvárni míg lenő, és így elég tré. Most ilyen vöröses szőke, a töve pedig szőke, szóval nem szívesen mászkálok így az utcán, ezért gondoltam rá hogy amíg nem nő le jobban, beszínezem hajszínezővel. Ezért érdekelne, hogy befogná-e, illetve mennyi idő után kopik ki teljesen?
2014. jan. 26. 19:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha szőkét akarsz, akkor semmiképp nem ajánlom, hogy még sötétíts a hajadon! Minél több a mesterséges pigment rajta, annál nehezebb lesz a szőkét elérni.
2014. jan. 26. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!