A Biovanne szépség vitamintól nő a haj? Nektek megnőtt?
Figyelt kérdés
2009. dec. 6. 21:03
1/9 anonim válasza:
én szedtem egy ideig de nem nagyon hatott :S Se a hajam se a körmöm nem lett jobb tőle :S Inkább szedj Revalidot vagy használj Bánfi sampont.
2/9 anonim válasza:
Nekem használt! Most is tart a kúrám, első hónapban vagyok, rágtam a körmöm, és észrevettem, hogy sűrűbben rágom. Leálltam vele, most meg akkorák, hogy... sosem volt még ilyen. Szerintem a hajam is jobb, és pattanásom azóta nem nagyon van! Én abból indultam ki, hogy nem olyan drága, megér egy próbát. Talán nálad is.
3/9 anonim válasza:
nekem nem használt. szedtem egy ideig, de semmi.
4/9 A kérdező kommentje:
köszike
2009. dec. 8. 17:36
6/9 anonim válasza:
tudod mit próbálj inkább?egyél minden nap almát attől nő a haj és a köröm is
7/9 anonim válasza:
én is sok mindenkitől hallottam hogy nem használ, így nem is kezdetem bele.
De a Vitanol-c az jó!!
Próbáld ki, ez egy hajszesz,olcsó! és hatásosabb.
8/9 anonim válasza:
alap, hogy a hajnak való vitamin együttest kellene bevinned a szervezetedbe, mert ezek szerint, hiány van belőle...
pl.: cink, réz, A-E-H-C-vitaminok, vmint B-vitamin komplex
ezek mind megtalálhatóak a gyümölcsökben s zöldségekben, vmint természetesen a víz!!
Ligetszépe hasznos, viszont az ilyen varga hajcseppek meg blablabla hajnövesztők hülyeségek.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi !
2010. jan. 6. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!