Kinek mi a véleménye/tapazstalata Hajas Laci legújabb termékéről?
Figyelt kérdés
A nevét nem tudom.De mintha többfunkciós lenne.Vasaló,és göndörítő is egyben,nem?És mennyibe kerül?2009. dec. 6. 19:28
1/13 anonim válasza:
Előttem vitték vissza a fél éves készüléket a Tescoba. Mert beszart. Hát erről ennyit.
2/13 A kérdező kommentje:
de arról kérdezek amit pont most reklámoznak a tévében!?
2009. dec. 6. 19:36
3/13 anonim válasza:
az nem a Hajas terméke, ö csak reklámarc:)))))))) nekem van, nagyon szeretem, hajvasalonak hivják amugy:P
4/13 A kérdező kommentje:
Tudom,h hajvaslaónak hívják:)De azért kérdeztem így,mert arra vagyok kíváncsi,hogy göndöríteni is tudsz vele?És ha igen meddig tart ?Illetve ha kivasalod,az is meddig tart?
2009. dec. 6. 19:47
5/13 anonim válasza:
Nekem is az a fajtája van, amivel göndöriteni is lehet!Tavaly karácsony óta meg van és még mindig jó!Imádom!!!Neve:Bellisima Imetec!Tavaly még 13 ezer volt!Most sztem 8-9 ezer lehet!
20L
6/13 A kérdező kommentje:
Értem:)És neked alapból is egyenes hajad van?Mert nekem erősen hullámos,és ami most van hajvaslaó,nem sokáig tart..
2009. dec. 6. 19:54
7/13 anonim válasza:
lehet göndöriteni is vele, nekem nem sokáig tart, mert szögegyenes hajam van, ráadásul vékonyszálu.. ha megyek valahova, akkor szoktam megcsinálni... a vasalás addig olyan még meg nem mosom:)
8/13 A kérdező kommentje:
de jó neked:)
2009. dec. 6. 20:24
9/13 anonim válasza:
Nekem is Bellissimám van, és jól bevált(:
Legalábbis nekem eléggé "bolyhos" a hajam, hajmosás-szárítás után szoktam kivasalni, és láss csodát... A következő hajmosásig tiszta egyenes((: Este szoktam csinálni, és a párás levegőtől se lesz semmi baja a hajamnak...
Egyik barátnőm a múltkor mondta hogy aaannyira idegesítő hogy nekem mindig tökéletesen szép és egyenes a hajam, amikor a többi lánynak már teljesen összekócolódik nap végére :D
Sok sikert, puszi!
10/13 anonim válasza:
19:50 es vagyok!A 20:05 ös nem én voltam!Az én hajam inkább hullámos,mint göndör!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!