A Vichy Normaderm Tri-activ (legújabb) arckrémet hány éves kortól lehet használni? 18/L Akinek van, azoknak bevált?
Én régen használtam a régi Normadermet, de ahogy később rájöttem az egész Vichy egy nagy sza...Teljesen mesterséges az egész, csak több kárt csinál, mint hasznot.
Használtam én is kamaszkorban, de semmit nem ért. Egyébként szerintem te használhatod már.
Inkább La ROche Posay termékek, azokból volt, ami jó volt és amit nagyon szerettem.Van egy krémje, aminek halvány zöld színe van és shea vaj van benne, sajnos nem jut eszembe melyik, az tényleg jó volt.
De ezekben is sok illatanyag van és tartósítószer, szóval érdemes visszatérni az olyan natúr termékekhez, mint az ILcsi, vagy az Alverde stb. Én 26 évesen Ilcsit használok, pedig volt már Cliniquem is.
az általad említett, legújabb krémet még nem, de én az összes vichy-termékről csak jót tudok mondani. nékem is problémás a bőröm. pattanásaim ritkán vannak, de nyitottak, tágak a pórusaim, sok faggyút termelnek, és ha nem törődöm véle, nagyon eldurvul a helyzet. szóval, lehet, én is megpróbálom, amit írtál, és beszámolok róla ;)
azért, ha valaki próbálta, írja meg, mit tapasztalt
Szia!
Én kipróbáltam, és nekem bevált! Volt pár pirosodó, növekedni akaró pattim, de ez elmulasztotta, pedig csak a termékmintát használtam. Nem fénylik a bőröm, és valahogy olyan egységes lett a felszíne és a színe is. De ez nagyon sok mindentől függ, látod van akinek nem vált be. :S
Ki kell próbálni, ezért vannak a termék minták. Ha érzel változást, akkor jó. Én ezekkel a termékmintákkal mindig azt csinálom, hogy egyik nap csak nagyon keveset használok belőle, és várok. Ha nem árt a bőrömnek, akkor köv. nap a maradékot ráteszem. Nekem jót tett, szóval én tuti veszek majd. A 30ml-es kiszerelés 3000 Ft körül van, szóval nem olcsó, de megfizethető.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!