18 év alatt tudok venni epillátort a tesco expresszben?
Elég gáz egyedül venni magamnak 14 évesen nem?:S
És milyet ajánlotok? Philips vagy Braun? Erős, dús a szőr a lábamon, meg egyéb helyeken, mert eddig borotváltam.:S
Miért ne tudnál? NIncs ez korhoz kötve.
Nekem Philips-em van és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Amugy nem ciki, senki nem fog emiatt kinevetni, sőt másnap már emlékezni sem fognak Rád!
Tudsz persze.
Az epilálás csak előszőr fáj, utánna már nem lesz olyan vészes...
Nyugodtan mehetsz és vehetsz egyedül, nem gáz senkit nem érdekel örülnek ha el tudják adni és várják a meló végét az eladók :)
Nekem philips van szerintem jó, de a braun is biztos okés. Kérj mindkettőből és olvasd el a dobozán mit írnak aztán csak segít dönteni. Én egész olcsó philipset vettem de több éve megvan már és minden rendben vele.
Eleinte valóban fáj de később már megszokod. Hallgass közbe zenét vagy nézz tv-t hogy ne figyelj annyira a fájdalomra aztán ha végeztél mindenképp kend be testápolóval rendesen. Picit piros lehet a bőtöd utána de max 2 nap és teljesen elmúlik, nekem már 2 óra alatt is elmúlik.
Nyugodtan vedd meg ilyen korban már nem ciki, meg egyébként sem olyan dolog, ki fognak szolgálni téged is. Ha női eladó van akkor esetleg kérd ki a véleményét, hogy szerinte melyik a jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!