Milyen fajta epillátort ajánlotok? Miért?
Philips-satinelle
nem olyan drága,és hatékony,2 fokozata van .Könyen használható stb..
És nem tépi bele a szörszálakat mert plyan a kialakítása hogy ráilleszkedik a börre ,csak ajánlani tudom;)
Fogj egy csipeszt és szálanként tépd ki a szőröket :)
Kicsit sokáig tart, de fájdalommentes, alapos, és biztos nem szakad be. És olcsó :D
Az első írónak: Sajnálom h neki begyulladt,de szerintem ez bőrtől függ, hogy kinek hogy reagál rá.
Nekem szerencsére nem okoz gondot az ilyen, ugyanis eddig gyantázva volt a lábam és azt is simán birtam.Remélem minnél hamarabb helyre jösz =)
a második írónak pedig nagyon szépen köszönöm, utána fogok nézni hogy pontosan mit takar :)
Várom a többi véleményt is.
Ovasgataok épp neten különböző cikkeket és fórumokat is, és mindenhol azt írják hogy a Braun a legjobb. És ebből is a legtöbb helyen a Braun Silk Epil Expressive-et említik...
Tényleg szeretném a legjobbat megtalálni ugyanis ez azért hosszú időre szánt befektetés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!