Zsíros, vízhiányos, tág pórusú, mitesszeres arcbőrre milyen kozmetikumokat ajánlanátok?
tág pórusaim vannak (fekete pöttyök), 3-4 pattanásom szinte mindig van, de nem azok a nagy gyulladtak (ciklustól függően jönnek elő), száraz, vízhiányos a bőröm (hámlik, így pl alapozót sem tudok használni)
akinek hasonló bőre van, annak mi a napi/heti arcápolási rutinja? milyen készítményeket használ?
nem feltétlenül márkára vagyok kíváncsi, hanem arra, h milyen típusú a készítmény (összetevő, melyik bőrtípusnak ajánlott, stb)
Kezdd itt az olvasást:
[link] - nagyon jó blog, a helyes összetevők kiválasztására megy rá, a többi cikket is melegen ajánlom!
köszönöm a válaszokat! :)
amit minden nap használok: dr organic teafaolajos arclemosó, lady stella szőlő tonik
ritkán: kókuszolajat kenek rá
vmi jó hidratálót kellene találnom, ami nem zsírosítja a zsíros helyeket és hidratálja a száraz, hámló részeket
de ilyennel még nem találkoztam :/
Esetleg himalaya herbals hidratáló?
Vagy talán gyógyszertári hidratáló, bár az lehet túl zsíros.
utánanézek a himalaya herbals-nak, köszönöm :)
igen, tudom, hogy komedogén, ezért csak a nagyon száraz részekre kenem, ahol sosincs pattanásom/mitesszerem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!