Vjekoslav kérdése:
Mi a véleményetek, mennyi idő alatt lesz elfogadhato a frizurám?
Figyelt kérdés
Mar többszor nekialltam a hajamat noveszteni, de mindig abba hagytam visszavagattam, mert olyan egy honap utan a fejem tokre formatlan lett. Semerre sem tudtam fesulni, rakom jobbra-balra mindenhol butan nez ki. Egyebkent fiu vagyok. Szerintetek mennyi idot vesz igenybe az, amikor a rovid hajbol mar kezelheto, valamilyen szinten formazhato hajat kapok. mert jelenleg a nagy bundammal ugy nezek ki mint egy csoves. egyebkent csak ilyen hatranyalos serot akarok, ami most nagyon megy. Ja es ha valamit szamit enyhen hullamos hajam van.2014. jan. 30. 16:06
1/3 anonim válasza:
Nekem a ricinusolaj,csalántea,és sok folyadék segített,hogy gyorsabban nőljön. És persze nem vasaltam,ha tehettem,nem szárítottam,és óvtam széltől,hidegtől.
Próbáld meg nem fésülni túl gyakran,attól hamarabb lesz zsíros. Fodrászhoz csak 3-4 havonta menj,hogy a hajvégeket vágja le. Na meg persze fazonigazításra. Kitartás,tudom miről beszélsz! :D
17/F
2/3 A kérdező kommentje:
kosz a valaszod. de az miert jo ha hagyom zsirosodni a hajam? attol nem nem igenytelen hatasa lesz csak? (nem mintha most jobb lenne) a csalantat ki probalom. A ricinusolaj mire jo? Ha 4 honapig nem megyek fodraszhoz brutalul fogok kinezni (foleg a hullamos hajammal) . A masik kerdesem ha eler egy bizonyost hosszt a novesben a sajat sulyatol fog valamennyit egyenesedni a ha? bocs hogy erthete vagyok, csak mar azon jar az agyam hogy rovidre vagatom megint
2014. jan. 30. 16:55
3/3 anonim válasza:
Szerintem arra gondolt hogy a fésüléstől zsírosodik, ezért ne fésüld. Ahhoz hogy a saját súlya kiegyenesítse valamelyest, legalább válligérőnek kéne lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!