Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek, mennyi idő...

Vjekoslav kérdése:

Mi a véleményetek, mennyi idő alatt lesz elfogadhato a frizurám?

Figyelt kérdés
Mar többszor nekialltam a hajamat noveszteni, de mindig abba hagytam visszavagattam, mert olyan egy honap utan a fejem tokre formatlan lett. Semerre sem tudtam fesulni, rakom jobbra-balra mindenhol butan nez ki. Egyebkent fiu vagyok. Szerintetek mennyi idot vesz igenybe az, amikor a rovid hajbol mar kezelheto, valamilyen szinten formazhato hajat kapok. mert jelenleg a nagy bundammal ugy nezek ki mint egy csoves. egyebkent csak ilyen hatranyalos serot akarok, ami most nagyon megy. Ja es ha valamit szamit enyhen hullamos hajam van.
2014. jan. 30. 16:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem a ricinusolaj,csalántea,és sok folyadék segített,hogy gyorsabban nőljön. És persze nem vasaltam,ha tehettem,nem szárítottam,és óvtam széltől,hidegtől.

Próbáld meg nem fésülni túl gyakran,attól hamarabb lesz zsíros. Fodrászhoz csak 3-4 havonta menj,hogy a hajvégeket vágja le. Na meg persze fazonigazításra. Kitartás,tudom miről beszélsz! :D

17/F

2014. jan. 30. 16:26
 2/3 A kérdező kommentje:
kosz a valaszod. de az miert jo ha hagyom zsirosodni a hajam? attol nem nem igenytelen hatasa lesz csak? (nem mintha most jobb lenne) a csalantat ki probalom. A ricinusolaj mire jo? Ha 4 honapig nem megyek fodraszhoz brutalul fogok kinezni (foleg a hullamos hajammal) . A masik kerdesem ha eler egy bizonyost hosszt a novesben a sajat sulyatol fog valamennyit egyenesedni a ha? bocs hogy erthete vagyok, csak mar azon jar az agyam hogy rovidre vagatom megint
2014. jan. 30. 16:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem arra gondolt hogy a fésüléstől zsírosodik, ezért ne fésüld. Ahhoz hogy a saját súlya kiegyenesítse valamelyest, legalább válligérőnek kéne lennie.
2014. jan. 30. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!