Csajok! Milyen az arcápolási rutinotok?
ekcémás a bőröm, így nem kenhetem összevissza akármivel... reggel megfelelő szappannal megmosom, majd napközbenre zsírosító krémet kell kenni (patikában lehet kapni). este zuhanyzásnál szintén megmosom a kecsketejes szappanommal, majd felkenem az ekcémára való kenőcsöt. szóval az én rutinom nem mérvadó, sajnos
24/n
reggel szappanos vizzel alaposan atmosom, ha miteszeres akkor clean & clear miteszer eltavolitoval is. utana egy gyorsan szarado hidratalo krem, ra a smink.
este lemosom a sminket, heti 1x hazilag keszitett arcradir, minden este szappan, hidratalo krem. odafigyelhetnek jobban is, de ez bevalt eddig :)
Pakolás vasárnap és szerda.
Krém amikor a bőrömnek szüksége van rá. Olyankor házi krém.
Minden természetes alapanyagokból készül.
Én most találtam rá a CV (Cadea Vera) márkára a müllerben. Nekem bejött, és rendkívül kedvezményes az ára. Először a sminkemet távolítom el. Az előbb említett termékcsaládnak van egy 3in1 bőrradíros arctisztítója, ezt használom. Ezt követően CV arctonikkal tisztítom az arcomat.
Néha napján kamillateát is bevetek-például ha előjön egy-két patti.
Arckrémem-mivel száraz a bőröm-Nivea Aqua sensation. Ebből nagyon kevés kell, elmúlt tőle az orromon lévő hámlás.
Eddig kevesebb folyadékot fogyasztottam, most már erre is ügyelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!