3 hét múlva lesz a lagzink. Arcápolási SOS tipp? Nagyon pattanásos, mitesszeres a bőröm,3 hét alatt szeretnék javítani a helyzeten.
Fekete szappant szokták ajánlani, de azt hiszem nem jó minden bőrtípusra. Érdemes lenne elmenned egy rágább és jobb kozmetikushoz, akinek elmondod mi a problémád és együtt izgul veled, hogy sikerüljön megoldani. Az enyém ilyen, bár én vidéken élek egy kis városban. Van ára, de néha SOS-ben muszáj és nagyon rendes.
Egyébként pl. a langyos vízzel való arcmosás is szárít, illetve az én kozmetikusom szerint az sem mindegy, hogy milyen krémeket kensz magadra, mert sokkal lehet éppen ellenkező hatást érsz el. Erre is kérhetsz ajánlatot, a jobbak és idősebbek keverni is tudnak valamit direkt neked!
Ne sminkelj ebben az időben, hagy érje a nap és a levegő az arcodat, az is sokat számít. Ne legyen alapozó rajtad!
Szia! Akármennyire is bizarrnak tűnik, én ajánlom neked azt, hogy a saját, reggeli első vizeleteddel töröld át az arcodat. Nekem nagyon zsíros a bőröm, hamar fénylik, mindig jönnek újabb és újabb pattanások, voltam már bőrgyógyásznál, magánrendelésen is, a bolti "csodaszerekből" is kipróbáltam szinte mindent, de nem segített.
Egy idősebb nőtől hallottam ezt a kúrát, akinek nem mellesleg 55 évesen gyönyörű bőre van. A lányai (akiknek szintén szép, üde a bőrük), hasonlóan ezt a módszert alkalmazták kamaszkorukban. Náluk bevált és nálam is. Akár naponta többször is lehet ezt alkalmazni a jobb hatás elérése érdekében.
Sok boldogságot Nektek a nagy napra és szép arcbőrt! :)
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!