A 3 különböző szerkezet melyikével lehet a legszebb (természetesebb) hullámokat elkészíteni? (képekkel)
2009. dec. 4. 21:49
1/7 A kérdező kommentje:
a termékek márkája most tök véletlenül jött, nem is az a lényeg
2009. dec. 4. 21:50
2/7 A kérdező kommentje:
2009. dec. 4. 21:51
3/7 anonim válasza:
én spirálosat és sima hajsütővasat is használtam már. nekem a sima jobban bevállt!
4/7 anonim válasza:
Szerintem a legtutibban, és legegyszerűbben a sima hajsütővel tudsz ilyen hullámokat készíteni. A hajvasalóval most én is tanulom, de elég macerás, bár nekem nem annyira hosszú a hajam.
Vagy a legszebb hajcsavaróval amúgy, mert nem tudom a hajsütővasaknál van e vastagságban méret, mert minél vékonyabb, annál kisebb hullámokat süt a hajba.
A hajcsavaró pedig szép nagy laza hullámokat csinál, bár az is elég macerás, számomra, beletekergetni a hajba.
5/7 anonim válasza:
Ja még annyi, hogy PAris Hiltoné tuti hogy hajcsavaróval lett készítve, az én meglátásom szerint! De... nem tudom, próbáltad már úgy?
6/7 A kérdező kommentje:
igen próbáltam de a csavarók nem váltak be
2009. dec. 5. 10:32
7/7 anonim válasza:
En is a masodikra szavazok, nekem mind a 3fele van itthon de a sima hajsutovas a legjobb erre a celra, a spiralos nem igazan.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!