A nőknek nem tetszik, ha valaki kopaszodik és lenyírja a haját, igaz?
Elég ritka a hajam, magas a tesztoszteron szintem. Úgy gondolom, hogy ha levágnám nullással, akkor előnyösebb lenne, de attól tartok, hogy nem fogok tetszeni a nőknek.
Magas vagyok, sportos, állítólag szép arcú. De ez a ritka haj teljesen aláássa az önbizalmamat.
A teljesen kopasz fej szerintem nem előnyösebb. Engem nem zavar, ha egy férfi kopaszodik, de szerintem ne vágja le teljesen a haját, hanem hagyjon legalább 1-2 mm-t. Már az is elég, hogy ne legyen feltűnő a kopaszodás, mégsincs messziről fénylő skinhead feje.
Egyébként szerintem ezt a kopaszodás dolgot a férfiak túldramatizálják. Annyira gyakori, hogy szinte már fel sem tűnik senkinek, és hidd el, a legtöbb nő nem eszerint választ társat. Aki meg igen, azt nyilvánvalóan jobban érdeklik a külsőségek, és talán jobb is, ha nem rabolja az idődet.
Én is inkább azt mondom, hogy legyen kicsit ritkásabb a haj, de a teljesen kopasz nekem nagyon nem jön be.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!