Mit tudok csinálni egy vérhólyaggal?
Figyelt kérdés
Az orromon van egy vérhólyag. December elsején szúrattam egy piercinget. Ápoltam meg minden és mondták, hogy kicserélhetem januárban már sajátra. Január 5.-e körül ki is cseréltem. Rá körübelül olyan 4napra belekaptam véletlenül. Azóta meg van dagadva kívül a piercing lyuk felett az orrom egy pontban. Ma az eddigieknél jobban megvizsgáltam és teljes vérhólyag. Próbáltam kinyomni, de semmi. Mit tudnék csinálni? Elfog múlni igaz?2014. jan. 24. 23:57
1/3 anonim válasza:
A piercinget ne vedd ki, mert össze forrhat a kilövés, én ajánlanám a gyulladás csökkentésre körömvirágot, és a kamillát. Vagy krém formátumban, vagy lehet kapni gyógynövény boltban szárított formában. Egy bögrébe teszel egy kiskanálnyit (akár mind2-őt is használhatod) és leöntöd forró vízzel, letakarod, hagyod 5-10 percig állni, majd a teával naponta többször borogasd a sebet. Idővel vissza kell húzódnia, de lehet h ki fog fakadni. HA nagyon úgy látod ki is szúrhatod egy steril tűvel, majd utána kezeld a fent említett módon. Ezek a növények gyulladás csökkentőek, gyorsabban begyógyul a seb. Gyógyulás közben érdemes néha megforgatni, vagy mozgatni a piercinget. ( Ha a tűvel való kiszúrást választod, utána valami seb összehúzót alkalmazz! )
2/3 anonim válasza:
Kamillateát tegyél rá,elmúlik persze.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)))!!!
2014. jan. 26. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!